PJ's Grill and Bar

Endelig et nytt London-tips her på bloggen! Jeg har bestemt meg for at nå er det på tide å utforske nye restauranter rundtom i denne flotte byen, for det er altfor ofte at vi ender opp på noe så enkelt som Friday's hver gang vi skal ut å spise. Så på søndag tok Stine og jeg turen til Chelsea for et nydelig måltid på PJ's Grill and Bar.

Jeg hadde sett for meg en stor restaurant, litt ala Friday's, Angus Steakehouse og Hard Rock Cafè kanskje, så jeg ble litt satt ut da vi kom frem til noe som lignet på en lun, koselig, pub. Don't get we wrong, jeg syns det var kjempekoselig der, men jeg hadde trodd det skulle være mye mer "åpent" og mer som en stor kjederestaurant. Stemningen var veldig koselig og litt som på en brun pub, men mye finere i stilen.

Da vi kom dit i 6-tiden var vi de eneste som skulle spise, mens det satt noen andre i baren. Jaja, tenkte jeg, kanskje ikke det er så bra her som vi trodde.. Men i løpet av halvannen time ble stedet fullstendig fylt opp! Det virker som vi rett og slett tok turen litt for tidlig ;-) Det var for det meste voksne mennesker der, men også noen få unge på vår alder.

På forhånd hadde vi sjekke ut menyen på nettsiden deres, og jeg var fast bestemt på å spise biff. Prisene er helt greie, ikke kjempebillig, men på lik linje med TGI Friday's vil jeg vel egentlig si. Kanskje litt dyrere.. Kommer selvfølgelig an på hva man velger, og biff er vel alltid blant det dyreste på menyen. Menyen deres var ikke den aller største, men jeg må innrømme at jeg ikke så veldig godt igjennom den, i og med at jeg allerede hadde bestemt meg for biff. Du kan se hele menyen deres her.

Som sagt bestilte jeg biff, og dere.. Det var virkelig en fest i munnen. Vi gikk begge for indrefilet av okse med pommes frits, bearnaise saus (som jeg er sikker på var hjemmelaget, mmm..), sprøstektløk og en liten salat. Jeg har ikke spist biff så mange steder i London, noe Stine har, og hun sa at dette er den desidert beste biffen hun har fått her. Det tviler jeg ikke et sekund på, for dette var himmelsk!

Jeg ble utrolig mett, men etter å ha sett på dessertmenyen måtte vi ha det også. Jeg gikk for en Valhrona Chocolate Fondant med pistasjis, som rett og slett smakte helt himmelsk. To av favorittene mine i èn og samme dessert kunne jo ikke slå feil, og jeg hadde selvfølgelig rett. En veldig mektig dessert, men åh så god! Stine hadde sitronterte med vaniljekrem, som også så fantastisk ut.

Sammen med desserten bestilte vi oss også en Cosmopolitan. Ikke min store favoritt det her dessverre, da jeg syns denne drinken smaker alt for mye alkohol. Tror nok ikke det har noe med hvordan de lagde den å gjøre, for Stine syns dette var en av de bedre Cosmopolitanene hun hadde smakt ;-)

Hvis det var noen tvil, så anbefaler jeg dette stedet på det varmeste. Vi skal definitivt tilbake! Jeg rullet jo omtrent hjem, og jeg var så mett at jeg var skikkelig kvalm helt til jeg la meg den kvelden, haha.

Where? 52 Fulhamroad, London, SW3 6HH. Denne bydelen heter Chelsea and Kensington.
How to get there?
Ta circle line til South Kensington, og du er kun noen minutters gange fra restauranten.
Prices? Ca 15 - 30 pund for hovedretter.

Har du spist her før?

- C

Liker

Kommentarer