Pizzakveld

God mandags morgen!

Ny uke, nye muligheter- eller hva? Jeg er i skrivende øyeblikk på skolen og har lecture, jeg har to av de i dag og så lab. Mandag er alltid en lang og tung dag syns jeg, mest fordi det er den lengste skoledagen min.. Ikke at den er så fryktelig lang, men lengre enn de andre. Et lite høydepunkt hver mandag er at vi spiser bagels med kremost til lunsj :-D Det er jo virkelig uslåelig!

Tenkte jeg skulle dele noen bilder med dere fra lørdagen. Vi lagde hjemmelaget pizza, Rebecha lagde dessert, vi drakk vin og så på film. En perfekt jentekveld!

Da gjestene kom hadde vi dekket på, tent lys og jeg hadde satt pizzadeigen til heving allerede. Her ser dere også den ene duken vi fikk av mamma og pappa; beige med prikker på :-) Supersøt!

DJ Stine.

Jeg må bare si det at pizzaen ble helt himmelsk. Ikke like god som mamma sin, men ikke lang unna heller! Neste gang lager jeg bunnen enda tynnere, men ellers var den veldig god altså.

Fine Thea og jeg! Hun blogger også om London, så husk å sjekke ut bloggen hennes ved å trykke på navnet :-D

Et lite tårn av pizza.. Alt ble faktisk spist opp!

Etter middagen satte Rebecha i gang med kakebaking! Det føltes rart at det ikke er jeg som bakte for en gangs skyld, haha.

Nydelige høstblomster på bordet.

Slikke bollen er obligatorisk..

Flytende / mislykket sjokoladekake! Ja, den ble ikke mislykket altså, den skal være sånn :-D Den var helt himmelsk sammen med vaniljeis!

Det ser kanskje ikke ut som det mest delikate i verden, men fy søren for en fest det ble i munnen.. Helt nydelig, og sinnsykt mektig! Vi spiste ikke halve kaken engang, mektig var den..

Etter alle godsakene rullet vi bokstavelig talt bort i sofaen, og satte på Project X. FOR en film! Tenk at det er basert på en sann historie.. Alle må se den, det ene toppet det andre, en helt sinnsyk historie. Jeg tok meg selv i å sitte med åpen munn flere ganger, for jeg kunne ikke tro hva som skjedde..

Hva gjorde du i helgen?

- Christina

Liker

Kommentarer