Partysesongens fineste kjoler!

Nå er partysesongen snart i gang, og det gjelder å være tidlig ute med å finne både julekjole og nyttårskjole! Det kjedeligste i verden må vel være å sitte igjen noen dager før nyttårsaften og innse at du må bruke kjolen du hadde på deg i fjor også. Derfor vil jeg anbefale alle å begynne allerede NÅ! Dessuten er det jo greit med litt påfyll i kjoleskapet før desember og alle morsomhetene begynner? Jeg skulle så gjerne gjort det samme, men med min shoppestopp frem til 1.desember blir ikke det aktuelt. Kanskje når desember kommer, det er jo bare litt mer enn èn uke til.. Jeg har hvert fall funnet haugevis av fine kjoler til dere! For å se resten av festkjolene til Nelly, klikk HER.

Lang paljettkjole HER / Grønn paljettkjole HER / Svart paljettkjole HER / Vinrød paljettkjole HER / Svart og sølv paljettkjole HER / Svart paljettkjole med mesh HER.

Paljetter er alltid en slager denne sesongen, spesielt på nyttårsaften. Det er et must med en sparkling kjole når man går inn det nye året, spør du meg! Nelly har kjempemange fine, og min favoritt av disse seks er den vinrøde. Skulle så veldig gjerne klikket den hjem.. De aller fleste av disse har forresten også en utrolig fin utrigning i ryggen, så det er verdt å klikke seg inn for å se!

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER.

Mesh (det svarte, gjennomsiktige stoffet) kommer det bare mer og mer av fremover virker det som, og det er jo så kult! Det er den perfekte måten å vise litt hud på, uten at det blir for utfordrende. Uttrykket blir litt mer delikat når det faktisk er et gjennomsiktig stoff der i forhold til ikke noe i det hele tatt, så denne trenden liker jeg veldig. Min favoritt blant disse kjolene er nummer 3, åh, så fin! Sjekk det lekre blomstermønsteret i kjolen.

Rød blondekjole HER / Rød kjole med detaljer på ryggen HER / Grønn kjole med detaljer på ermene HER / Rød kjole med detaljer HER / Grønn paljettkjole HER / Grønn kjole med svarte detaljer HER.

Rødt og grønt er julens farger, så hva passer vel bedre enn en kjole i nettopp disse fargene? I fjor gikk jeg for en kjole i rødt med svart mønster på julaften, og jeg følte at den passet helt perfekt. Av de røde kjolene er blondekjolen min favoritt; så lekkert med den høye halsen og det gjennomsiktige partiet! Grønt er en av mine nye favorittfarger, spesielt smaragdgrønn, så jeg liker kjole nummer 3 veldig godt. For ikke å snakke om paljettkjolen..

Forresten så kjører Nelly en kampanje nå hvor du kan vinne hele ønskelisten din! Jeg tror jeg må melde meg på der, for det er vel alle jenters drøm? Og hos Nelly da, som har så utrolig mye fint. For å lese mer om hvordan du vinner ønskelisten din, klikk HER.

Hvilken kjole er din favoritt?

  • Annet

Liker

Kommentarer