Outfits of July pt. 2

Jeg blir faktisk pinlig berørt når jeg ser tilbake på bloggingen min de siste ukene. Selvfølgelig er litt av grunnen at bloggen faktisk var nede i hele fire dager, og de dagene hadde jeg faktisk planlagt innlegg hver eneste dag. Men sånt skjer.. Allikevel har ikke bloggen vært helt på topp i det siste, og jeg har postet rekordlite antrekk denne måneden, det er jeg helt sikker på. Uansett så skal dere få en liten samling av mine siste antrekk fra juli, nå som vi går inn i en ny og fin måned!

Jeg skal gjøre alt jeg kan for at august blir en bedre måned både bloggmessig generelt og på antrekksfronten. Det var en gang jeg var så flink at jeg postet antrekk hver eneste dag.. Puh. Og hvis jeg ikke klarer det i august, så kan jeg garantere at det kommer uante krefter med en gang jeg setter fot i huset i London og vet at jeg skal være der langt frem i tid!

1, 2, 3, 4

5.

GOT YOURSELF A FAVOURITE? ?

Denne gangen er det ingen tvil om at min favoritt er antrekk nummer 5. Jeg elsker blusen, shortsen, skoene og vesken, så da sier det seg selv at antrekk er en favoritt hos meg! Også er jo Madicken helt skjønn da, hihi. Nå står det jobb på planen, så vi skrives igjen i morgen! Nesten helg nå, dere, selv om jeg skal jobbe til og med lørdag..

- C

  • Annet

Liker

Kommentarer