Outfits of 2013, pt. 3

Her kommer siste delen av antrekksoppsummeringen for året som gikk! Solen stråler i London i dag og jeg skulle så gjerne ha hoppet i noen fine klær og nytt fine været, men jeg sitter inne med rapporten min og er nødt til å gjøre det i hele dag. Det er mye jobb og jeg har endelig kommet i gang med skrivingen, så da er det bare å fortsette når man først er i gang. Jeg har tenkt meg en liten tur på biblioteket i løpet av dagen for å møte noen fra klassen, men det får bli senere, jeg har ikke stått opp enda! *knis*.

SEPTEMBER

1, 2, 3, 4. Denne måneden husker jeg at jeg var såå kleslei, men jeg hadde faktisk ganske mange fine antrekk da syns jeg! Min favoritt er antrekk nummer 1, og jeg fikk så mange fine kommentarer på det antrekket.

OKTOBER

1, 2, 3, 4. Også en bra antrekksmåned, og med antrekk nummer 3 vant jeg en outfitkonkurranse hos Glitter Norge på instagram, så da må jeg nesten si at det er favoritten den måneden!

NOVEMBER

1, 2, 3, 4. Kanskje den dårligste antrekksmåneden ever, men jeg fikk dilla på hatter i slutten av måneden, så nummer 3 er min favoritt.

DESEMBER

1, 2, 3, 4. Her er antrekk nummer 3, som også er med i headeren, min favoritt!

Forresten så har jeg bestemt meg for å begynne å poste oppskrifter på torsdager i stede, så det kommer i kveld. Jeg hadde planer om å dele mammas tacosuppe med dere, men jeg har klart å slette bildene, så da må jeg være litt kreativ og dele dagens middag med dere. Den skal ikke inntas før om hvert fall tre timer, men det kommer altså en oppskrift i kveld!

Hvilket antrekk fra september - desember er din favoritt?

  • Annet

Liker

Kommentarer