Outfits of 2013, pt. 1

God fredag! I dag er det skikkelig rart vær i London; først våknet jeg til storm, regn, torden og lyn, så lettet det litt, så begynte stormen igjen og sånn har det fortsatt. Herregud, er det mulig! Så jeg holder meg inne inntil videre, har bare vært i banken for å gjøre noen ærender. Jeg har planer om å gjøre litt skolearbeid i dag, og så skal vi på Project igjen i kveld.

Tenkte jeg skulle lage en slags årskavalkade med antrekk fra året som gikk, så jeg begynner med januar - april! Deler det altså opp i tre deler som kommer nå de nærmeste dagene. Morsomt å se hva jeg gikk kledd med for et år siden, og mye av det har jeg ikke brukt på flere måneder, mens andre ting bruker jeg like mye den dag i dag. Stilen min har vel ikke forandret seg så veldig, det er heller det at jeg har noen få plagg jeg ikke liker så godt lengre.

JANUAR

1, 2, 3, 4. Her er min favoritt antrekk nummer 2!

FEBRUAR

1, 2, 3, 4. Min favoritt her er også nummer 2; jeg elsker den genseren! Dessverre har jeg klart å rote den bort / miste den (?!)...

MARS

1, 2, 3, 4. Husker jeg hadde såå hektet på boyfriend jeans i denne perioden, så jeg må vel si antrekk nummer 1 som en favoritt her.

APRIL

1, 2, 3, 4. Endelig kom sommeren, og her liker jeg egentlig alle disse antrekkene veldig godt!

En av de morsomste tingene med å ha en blogg er å kunne se tilbake i arkivet. Av og til gjør jeg faktisk det hvis jeg mangler inspirasjon og ikke vet hva jeg skal ha på meg; for alle disse klærne har jeg jo allerede i skapet! Gleder meg til å se igjennom arkivet for å lage del to og del tre også, kanskje jeg blir enda mer inspirert :-) Håper dere liker disse innleggene også!

Hvilket antrekk liker du best?

  • Annet

Liker

Kommentarer