Our new house

God morgen!

Her kommer de første bildene av huset :-D Jeg syns det har blitt kjempefint her, og jeg gleder meg allerede masse til å komme tilbake hit i september! Utrolig synd at jeg har reist derfra allerede, vi rakk jo så vidt å flytte inn. Men sånn er det bare! Gleder meg jo ihjel til jeg får bodd her ordentlig, selv om jeg syns det ble overraskende fort hjemmekoselig her :-) I første omgang viser jeg bare bilder av stue og kjøkken, for det ble mange nok, haha! Mitt rom + mitt bad kommer i et eget innlegg senere.

Stuekroken! Overse bagasjen som kom med på bildene, haha, blir litt sånn når man driver og flytter og jeg var litt ivrig på å ta bilder. Til venstre her er det en krok hvor tv-en kommer til å stå, i tillegg til peisen:

Stuen er ganske smal og avlang, så videre bortover i stuen finner man spisestuen hvor vi har et spisestuebord med stoler. Spørs om vi ikke må fylle opp med noe mer her, en skjenk eller noe, for det ser litt tomt ut!

Til høyre her går man en halv etasje ned for å komme til vår store stolthet, nemlig KJØKKENET!

Har du sett noe så fantastisk?! Herregud, det er så utrolig fint at jeg ikke har ord.. Og vi har så mye skapplass, haha! Jeg tror jeg snakker for oss alle når jeg sier at vi elsker dette kjøkkenet mest i hele huset. Her kan vi lage mat alle sammen samtidig, bake, mikse drinker, ha dørene til hagen åpne og spise frokost på enden av kjøkkenbenken.

Her er det nemlig laget til et slags bord som henger fast i øyen. Foreløpig har vi spist masse her! Jeg føler at spisestuen er mer "finstue", haha.

Så til slutt har vi hagen. Den er ikke akkurat så mye å skryte av, ikke den peneste hagen jeg har sett.. Og vi har èn stol der, haha. Men at vi har haget er bare et stort pluss! Til høsten blir vi nok å kjøpe et bord og noen stoler der, og kanskje en grill. Det hadde vært amazing :-)

Som sagt ELSKER jeg dette huset, og selv om det var litt vemodig å flytte fra leiligheten, tror jeg vi kommer til å få det supert her. Leiligheten var jo hjemmet vårt hele første året, min første leilighet, første stedet jeg flyttet alene.. Litt vondt å flytte ut derfra, men vi bestemte det jo selv, og huset er over all forventning i standard og beliggenhet og alt. Det er rett og slett perfekt, og kanskje litt mer enn det også :-)

Hva syns dere om huset? :-D Det kommer nok sikkert mange flere bilder til høsten!

- C

Liker

Kommentarer