Oppskrift: Ovnsgratinert kylling og bacon gryte

I forrige uke lagde Stine en veldig god og mettende middag til oss som jeg bare må dele oppskrift med dere på! Det er en slags kylling og bacon gryte som gratineres i ovnen i en form og serveres sammen med ris. Supergodt og det virker ikke så altfor vanskelig heller! Perfekt å lage om man er litt flere enn bare èn, og kylling og bacon er jo en kombinasjon som de aller fleste liker.

Til 4-5 personer trenger du: ? 4 kyllingfileter ? 1 pakke smårettbacon ? 1 boks creme fraiche ? 1 boks mager baconost ? ost ? hvitløk.

Del opp kyllingen og stek i en panne sammen med litt hvitløk og en pakke smårettbacon. Når dette er ferdig stekt tilsetter du creme fraiche og baconost, rører godt sammen og har alt over i en ildfast form. Strø over ønsket mengde ost og stek i ovnen på 225 grader i 30 minutter. I mellomtiden kan du koke ris og lage en enkel salat. Jeg personlig er veldig glad i ruccola og gikk for bare det; men du kan også lage noe litt mer avansert med tomat, mozzarella og agurk for eksempel.

YUM, dere må prøve denne oppskriften! Noen som pleier å lage noe lignende?

  • Annet

Liker

Kommentarer