Oppskrift: ostepletter

du trenger: revet mozzarella, revet cheddar, pommes frits krydder. stekes i ovnen på 200 grader til de er gyldne og fine.

Er du fysen på noe godt? Da MÅ du prøve disse osteplettene! De er skikkelig mektige og supergode, perfekte snacksen. De er gode både alene, med litt rømme og helt sikkert sammen med guacamole. Jeg elsker ost, og spesielt når den er ordnetlig gylden og fin, så jeg liker å steke mine til de er godt stekt og blir crispy. Du kan jo prøve deg frem med andre typer krydder også, jeg syns det er godt med både grillkrydder og pommes frits krydder!

I går var vi ute en tur igjen, Project, favorittklubben, fylte 2 år, så det er klart vi måtte delta på feiringen. Det var veldig gøy der og Hurts som synger sammen med Alesso og Calvin Harris på Under Control opptrådte (se video på instagtam: @christinaparrington), så det var gøy, men det ble en tidlig kveld på meg. Jeg har nemlig klart å få kink i nakken og det gjør så utrolig vondt, så jeg måtte bare dra hjem og legge meg. Det går litt bedre nå, men jeg kan fortsatt ikke vri hodet ordentlig rundt. Uff! Formen er hvert fall på topp ellers, så om en times tid skal jeg møte Natalie for lunsj på Granger & Co eller The Riding House Cafe.

Hva er din favorittsnacks når du er fysen på noe?

  • Annet

Liker

Kommentarer