Oppskrift: Kremet blomkålsuppe
ENDELIG klart for oppskrift her på bloggen igjen! Jeg har vært så dårlig på å lage noe nytt i det siste, enten middagsretter eller kaker, men i går bestemte Henriette og jeg oss for å lage blomkålsuppe, som virkelig er en av mine store favoritter. I dette høstværet som plutselig har kommet til London passer suppe perfekt, for nå er det jammen kaldt ute! Brrr. Denne suppen er så utrolig enkel å lage at man trenger ikke engang å ha noen særlige ferdigheter på kjøkkenet. Suppen er skikkelig mektig fordi den er kremet, og dessuten er dette perfekt studentmat da det er superbillig å lage.
Ha resten av blomkålen oppi kjelen med vann sammen med buljongen. Her kan du gjerne tilsette mer vann for å dekke all blomkålen. Dette skal koke i ca 20 minutter, eller til blomkålen er helt myk og mør. Deretter skal dette moses med stavmikser før du tilsetter kremfløten og blomkålbitene, og lar dette koke opp. Viktig at det ikke faktisk koker, da fløten kan skille seg! Det skal bare varmes godt opp. Smak til med salt, pepper og annet valgfritt krydder; jeg valgte grillkrydder.
Del din favoritt suppeoppskrift med meg!
PSSST! I morgen trekker jeg vinner av konkurransen, så sørg for å melde deg på HER!