Oppskrift: Eton mess

God morgen!

Siden det er lillelørdag i dag, vil jeg komme med en god og veldig enkel oppskrift til dere! Eton mess er en britisk tradisjonell dessert, som blir servert på Eton College's årlige cricket kamp mot Harrow School, derav navnet. "Mess" kommer av at det ser ut som, ja.. Et mess (rot), så veldig delikat vil jeg ikke påstå at det ser ut, hehe. Men det er supergodt! Stine lagde denne til oss da hun var her på søndag, og jeg må bare dele denne enkle og gode oppskriften videre.

Du trenger:

? Kremfløte ? Vaniljekrem ? Marengs / pikekyss ? Jordbær (evt. andre bær).

Pisk kremfløten til krem og tilsett valgfri mendge vaniljekrem. Blant sammen med marengsen, denne kan også knuses dersom du syns bitene blir litt store. Til slutt har du i bær. Tradisjonelt sett serveres den med jordbær, men alle bær kan brukes, for eksempel blåbær og bringebær sammen med jordbærene. Vi hadde bare jordbær oppi, og det er selvfølgelig veldig godt det også!

En enkel, kjapp og søt sommerdessert! Yum, dette skal jeg lage flere ganger. Smaker litt som Pavlova når du får alt i munnen, fordi den i bunn og grunn består av det samme. Fordelen er at her slipper du å lage marengsbunnen som er på Pavlovakaken, så dette går utrolig mye kjappere å lage!

Noen som har smart / hørt om denne desserten før? :-D

  • Annet

Liker

Kommentarer