Oppskrift: Enchiladas

Nå er fredagens middag i boks, dere! Jeg har nemlig lagd enchiladas i kveld og skal dele oppskriften med dere nå. Dette er verdens enkleste middag og sinnsykt god er den også. Jeg elsker meksikansk mat, og dette kitet fra Old El Paso er helt genialt. Du kan selvfølgelig også lage enchiladas uten dette kitet, med bare tacolomper og salsa, men det jeg syns er så godt i dette kitet er tomatsausen og krydderet som følger med. Nam! Og så utrolig enkelt.

I tillegg til kitet trenger du ca 500 gram kylling og revet ost.

Slik gjør du: Stek kyllingen til den er gylden og fin. Blant tomatsausene og krydderet sammen med 150 ml kokende vann og hell halvparten av dette over pannen med kylling. Bland godt. I mellomtiden varmer du lefsene i mikroen i 30 sekunder, og til slutt fyller du lompene med kyllingblandingen, ruller de sammen og legger de ved siden av hverandre i en form. Ha siste halvpart av sausblandingen over enchiladasene og strø revet ost over. Stekes i ovnen på 180 grader i ca 10 minutter.

Jeg serverte sammen med nachochips, en enkel guacamole (avocado, fersk koriander, saften av en lime og litt chilipulver) og rømme. Enkelt, godt og billig (hvert fall i England), da dette er nok mat til hvert fall fire stk. Anbefales altså, og dette er jo perfekt helgemat for dere som ikke vet hva dere skal ha til middag i morgen!

Flere som er glad i meksikansk mat? Yuuum, del gjerne din beste oppskrift med meg!

  • Annet

Liker

Kommentarer