Oppskrift: Brennende Kjærlighet

Du trenger (til ca 2 personer): ? ca 5 poteter ? 1 hønsebuljong, utblandet ? 2 ss smør ? 2 ss fløte (evt. melk) ? 50 g revet ost ? 100 g bacon ? krydder: salt, pepper og grillkrydder.

Slik gjør du: skrell potetene, ha oppi vann og buljongen, og la dette koke. Når potetene er møre heller du av vannet og moser potetene. Tilsett deretter smør, fløte og krydder i blandingen og lar den koke opp. Avslutt med å blande inn revet ost i potetmosen. Skjær bacon i strimler og stek. Topp potetmosen med bacon, og gjerne litt frisk gressløk.

Er ikke navnet på denne retten søt? Hehe! Som student er jeg opptatt av at maten jeg lager skal være enkel, rask og selvfølgelig billig, og da er denne retten perfekt i og med at jeg i tillegg elsker potetmos. Jeg kan gjerne spise potetmos med sprøstekt løk på, men for å gjøre dette til en ordentlig rett er det kanskje greit å inkludere noe mer enn bare poteter. Jeg syns hvert fall dette var supergodt, så jeg håper det faller i smak hos noen andre også! Jeg har lagd min egen vri på retten, men du kan også følge den "klassiske" oppskriften og toppe med sopp sammen med baconet, eller ha pølsebiter på i stede.

Så vil jeg bare si tusen takk for alle oppskrifter og inspirasjon til middagsretter jeg fikk her om dagen! Masse godt dere hadde å tipse om, og allerede i dag skal Henriette og jeg prøve ut en ny oppskrift som forhåpentligvis blir veldig god. Kom gjerne med flere oppskrifter, for matinspirasjon trenger jeg alltids. Prøver å bli flinkere til å lage minst ett ordentlig måltid hver dag, og da vil jeg gjerne at det skal være middag :-)

Flere som er glad i potetmos? Prøv denne oppskriften, da vel!

  • Annet

Liker

Kommentarer