On top of the world / Tour Eiffel

Noen spurte om jeg kunne skrive en slags Parisguide, men jeg vet helt ærlig ikke om jeg føler meg kjent nok i byen til å gjøre det. Det jeg derimot kan gjøre, er å anbefale noen ting man må få med seg mens man er der! Jeg har vært i Paris to ganger før, som sagt, men allikevel var det ingen tvil om at jeg ville opp i toppen av Eiffeltårnet igjen. Det er så utrolig fint der oppe, og selv om køen varte i en halv evighet og vi brukte så og si hele dagen på å gjøre det, er det verdt det. Jeg har filmet litt også, men jeg har ikke rukket å redigere sammen alle klippene, så det kommer i løpet av neste uke!

Vi valgte å gå helt opp i toppen, selvfølgelig, men man kan også gå opp i første etasje, og i andre etasje. Studenter (eller var det de under 25?) får litt rabatt, så til toppen betalte vi 13 euro, som tilsvarer 105kr. Det syns jeg ikke er så ille, altså! Jeg har litt høydeskrekk, så den siste biten opp fra andre til tredje etasje syns jeg var direkte ubehagelig. Det tok jo så lang tid også.. Men å være på toppen gikk helt fint, det er bare så utrolig fint! Det er veien opp som er ille.

Fine jentene på toppen!

Da vi var ferdige i Eiffeltårnet, gikk vi opp til den kjente plassen man kan ta flotte bilder ved. På vei opp dit er det også mange fine bildemuligheter, så vi tok en god del. Håper dere er klare for et bildeboom av oss foran Eiffeltårnet, haha! Det er så koselig å ha senere, og bilder kan man aldri få nok av.

Disse bildene ble tatt på vei opp.. Og SÅ fant vi den kjente plassen som du garantert har sett på bilder og filmer før:

Anbefaler alle å ta en tur opp i Eiffeltårnet, til tross for lang kø!
Har du vært i toppen der før?

  • Annet

Liker

Kommentarer