Nytt kamera!!

God morgen!

Wohoo, i går kjøpte jeg meg endelig nytt kamera! Fra før av har jeg et Nikon D40 som jeg har vært utrolig fornøyd med, men det er mange (!!) år gammelt, så det begynte dessverre å svikte litt nå.. Derfor har jeg vært på utkikk etter en god erstatning en liten stund nå, og til slutt falt valget på Nikon D5100. Det sto mellom det og Nikon D3100, men fordi D5100 har flipskjerm, valgte jeg det. Flipskjerm, hvor kult?! Det er jo must for en blogger, haha :-D Ikke at jeg tar så mye bilder av meg selv, men nå er det lettere, så kanskje jeg ikke trenger å være fullt så avhengig av andre mennesker.

Jeg kjøpte det med standardobjektivet 18-55mm, som jeg selvfølgelig har fra før av, men dette er med VR så det er hakket bedre. Dette objektivet er jo egentlig veldig bra, og med VR i tillegg tror jeg det kan bli veldig fine bilder. Gleder meg til å ta det med til Paris for å få testet det ut ordentlig, også på kvelden!

For meg var det ingen tvil om at jeg skulle ha et Nikonkamera, enkelt og greit fordi jeg kan Nikon fra før av og har en del utstyr til det. Jeg har jo tre objektiver i tillegg til en ekstern blits, så å bytte til Canon nå ville blitt mye dyrere og helt unødvenidg når jeg har vært så fornøyd med Nikon hittil. Dette virker også veldig bra, og jeg gleder meg til å bruke det enda mer fremover! Blir gøy å se om dere i det hele tatt ser en forskjell på bildene mine.

Har noen av dere dette kameraet? Del gjerne erfaringer! Hvilket kamera har du? Gøy å høre det også :-D

  • Annet

Liker

Kommentarer