Nye seriefavoritter

Seriejunkie som jeg er bruker sommerferien på å finne nye serier å se på! Og fordi jeg har fått inntrykk av at det er flere av dere der ute, vil jeg nå tipse om mine to nyeste favoritter. Jeg har skrevet en del innlegg om mine favorittserier før, men dessverre har de fleste blitt borte da femelle-bloggen min ble slettet.. Men det ligger ett innlegg fra i fjor sommer om samme tema som du kan sjekke ut HER! Hvis det er ønskelig så kan jeg skrive et utfyllende oppsummeringsinnlegg av alle seriene jeg har å anbefale :-) Det begynner å bli en del nå, haha!

LADIES OF LONDON

Elsker der du London like mye som meg? Tipper det er mange av dere der ute som gjør det! Da måå dere se denne serien. Ladies of London vil jeg sammenligne med Real Housewives of Beverly Hills (feks), da det rett og slett er en realityserie som handler om sosiallivet til seks damer som bor i London. Men dette er ikke bare kvinner som er gift med rike menn, disse damene er suksessfulle på egenhånd. Den morsomme vrien her er at tre av damene er amerikanere som bor i London, og de tre andre er Londoners. Dette er Londons elite og mennesker som er mye i de britiske tabloidene, og vi følger de på jobb, i hverdagen og på spennende eventer. Dessuten er det jo alltids noen (latterlige) intriger.. Spesielt mellom amerikanerne og britene ;-)

BLACK BOX

En helt annen type serie, men absolutt en serie som jeg er hektet på! Black Box handler om nevrolog Cathrine Black med en stor hemmelighet; hun er bipolar. Enda en sykehusserie tenker du kanskje, men denne er litt annerledes selv om den kan sammenlignes med for eksempel Grey's Anatomy. I hovedsak handler det mye om hjernen og sykdommer rundt den, men også om psykisk sykdom, i og med at hovedpersonen er bipolar. Vi får selvfølgelig også en dose romantikk og drama. Anbefales!

Nå har jeg derimot sett ferdig alle episodene som har kommet ut av disse to nyeste favorittene mine, så nå trenger jeg serietips fra dere igjen! Dere pleier alltid å ha så mye bra å komme med :-) Ellers snuser jeg litt på tanken om å se hele The O.C på nytt igjen, ååh, det hadde vært koselig. Jeg så jo nettopp alle episodene av One Tree Hill og 90210 for tusende gang, og selv om jeg elsker å oppdage nye serier, elsker jeg også å se favorittene mine om og om igjen :-)

Har du noen serier å anbefale meg? Nytt som gammelt- det spiller ingen rolle!

  • Skrevet i : Annet

Liker

Related posts