Novemberoutfits

Hei hei! Jeg har ikke hatt tid til å fikse meg i dag, eller jeg har egentlig ikke trengt det, for jeg har brukt dagen ved skrivebordet mitt med biologiboken. Kjøleskapet er fikset forresten, men det er et rent mareritt, for det skal defroste i ett døgn før vi kan sette det på igjen. Du kan tenke deg hva som skjer da.. Ja, vann utover hele kjøkkengulvet! Åh, for en jobb, jeg er så lei nå. Det blir fantastisk å få kjøleskap og fryser igjen i morgen, haha.

Tenkte jeg skulle dele med dere antrekkene mine fra hittil i november! Jeg har så lite inspirasjon for tiden, så derfor blir det få antrekk. Føler jeg aldri rekker lyset heller.. Uff, jeg trenger virkelig både inspo og lengre dager, hehe. Jeg har så mye klær, det er jeg klar over, men jeg føler at jeg har hatt på meg de samme kombinasjonene hundre ganger før, og da er det virkelig ikke spennende å vise det frem på bloggen for hundrede gang. Et par nye plagg hadde sikkert skutt inspirasjonen i været, men jeg har jo shoppestopp som jeg SKAL klare ut november, så det er uaktuelt.

1, 2, 3, 4

5, 6, 7.

Nå blir det blomkålsuppe på Henriette og meg, men først må vi på butikken. Hvis den blir god, så deler jeg oppskrift med dere i morgen! Nam nam, passer perfekt med varm suppe i dette ruskeværet (brrr, det er så kaldt), også er det litt for lenge siden jeg har delt en oppskrift med dere nå, så det begynner å bli på tide.

Hvilket antrekk er din favoritt?

  • Annet

Liker

Kommentarer