Notebooks and smoothie

God morgen? Jeg begynner å bli utrolig klar for å begynne på skolen igjen, og som dere vet så elsker jeg notatbøker.. Derfor måtte jeg bare ta med meg disse da jeg var på Søstrene Grene for litt siden! Jeg skal ha seks fag i løpet av året som kommer (to hele året, to før jul og to etter jul), så jeg har planer om å dele opp disse bøkene i to deler, slik at hver bok er for to fag. Tviler nemlig på at jeg kommer til å skrive ut bøkene i løpet av året, men hvis jeg gjør det får jeg bare kjøpe flere :-) Jeg syns de var utrolig fine alle sammen, så jeg kjøpte en av hver farge!

Jeg elsker at det er en litt vintage look på bøkene, med grove sider og grovt cover.

Et annet must for meg denne høsten, er smoothie. Så da jeg kom over denne koppen på Glassmagasinet på Sandvika Storsenter til 30 kr, måtte jeg bare ha den. Jeg hadde planer om å kjøpe en på Starbucks når jeg kommer tilbake til London, men jeg liker at denne er rosa (?) og at ikke alle andre har helt lik. Den holder godt på kald drikke, så hver dag har jeg hatt med meg smoothie på jobb. Helt genialt! Med et par isbiter oppi holder den seg kald helt til jeg drikker den. Og ja, koppen går helt fint an å vaske i oppvaskmaskinen.

Dette er min favorittsmoothie, men som regel pleier jeg bare å ha oppi et beger Yoplait yoghurt, de bærene jeg har, litt eplejuice og en neve havregryn. Da metter den overraskende mye, og smaker utrolig godt! Yuuuum, jeg har helt hektet. Med litt havregryn oppi blir det nesten som et måltid for meg, spesielt bra til frokost ettersom jeg er veldig dårlig på å spise det. Så en kopp med smoothie er bedre enn ingenting.

Del dine beste smoothieoppskrifter med meg! Jeg kommer gjerne med flere hvis det er ønsket :-)

  • Annet

Liker

Kommentarer