New Years Eve

God 1.januar! Æh, tenk at vi allerede har gått inn i 2014? Jeg kan ikke tro det, tiden går så utrolig fort. Først vil jeg bare si tusen takk for alle de fine minnene jeg sitter igjen med fra 2013, og takk til akkurat deg for at du leser bloggen min? Jeg håper du vil følge med når jeg går inn i et nytt år i storbyen, så har jeg som mål at jeg skal bli flinkere med bloggen igjen!

Min nyttårsfeiring ble veldig vellykket, og jeg vil tørre å påstå at det er den beste nyttårsfeiringen jeg har hatt. Jeg syns ofte at nyttårsaften er så oppskrytt at du egentlig blir ganske skuffet når det kommer til stykket, men i går var kjempebra på alle mulige måter. Vi var 8 stk til middag, og jeg disket opp med kalkunmiddag som dere skal få oppskriften på i morgen. Deretter koste vi oss med bobler i glasset, vi spilte kortskalle, spiste deilig panna cotta og norsk julegodteri før vi dro på Project.

Disse fine jentene (+ lillebror og kjæresten) feiret jeg nyttårsaften med i år. Fra venstre: Thea, meg, Helena, ingrid, Henriette og Henriette?

Litt kortskalle spilling på gang! Haha, det var skikkelig gøy, og gjett om det ble mye latter da.

Sinnsykt god dessert, med en liten champagne oppi, hihi!

På Project tok jeg ikke med meg kamera siden det lille kameraet mitt har blitt stjålet, så jeg har bare tre iPhonebilder å by på derfra. Men det var superbra der i går! Jeg vet ikke om jeg syns det var verdt prisen, vi betalte hele 75 pund for å komme inn, men det var hvert fall en kjempegøy feiring. Project er jo en av favorittklubbene mine i London, så jeg visste vel egentlig at det kom til å bli bra. Det var stappfullt der, og det gjør det jo enda mer gøy! Det var faktisk maskeradeball der i går, så vi hadde på oss maske. I tillegg fikk man litt annet dill dall; den flotte hatten Thea og jeg har på oss (og tok med hjem selvfølgelig), hårbøyle med Happy New Year og masker til de som ikke hadde det med seg. Kvelden avsluttet vi på BLC og vi var ikke i seng før klokken var 7 i morges. Men det er jo bare nyttårsaften en gang i året, dere!

Nå plasker regnet utenfor, så at jeg ikke skal gjøre annet enn å holde sengen i dag passer egentlig ganske bra. Jeg er godt i gang med sesong 1 av 90210, så det er dagens planer! Utrolig deilig måte å starte det nye året på spør du meg, haha. I morgen derimot, begynner livet i London igjen, og jeg har tenkt meg en tur på Selfridge's blant annet. Det blir fint å gjøre litt annet igjen, men for nå nøyer jeg meg med 90210 godt pakket inn under dynen.

Hvordan feiret du nyttårsaften?

Liker

Kommentarer