New lips

Jeg har gjort det!! I går fylte jeg på leppene mine! Æææh, jeg bokket time for en uke siden, men jeg har ikke villet si noe på bloggen fordi jeg ikke var helt sikker på om jeg skulle gjøre det. Men etter en prat med han legen som gjorde det på meg, følte jeg at det var rett avgjørelse. Jeg har jo hatt lyst til å gjøre det lenge, og jeg er kjempefornøyd. Jeg hadde med meg pappa som tok bilder underveis, så her kommer et ganske detaljert innlegg med bilder fra omtrent alle stegene! Jeg har forresten 0.8 ml juvèderm (tilsvarende restylane, men ikke det samme), og det kostet 2000kr.

Klinikk Dr. Kiani i Nedre Storgate i Drammen gjorde jeg det hos!

Aller først tok legen et før-bilde som han skal ha. Som dere ser, så har jeg ikke særlig mye overleppe. Jeg ville bare ha bittelitt, og jeg er veldig glad for at legen og jeg var på bølgelengde der. Jeg valgte forresten å ta bedøvelse, for ja, jeg fikk valget om ikke å få det.

Aller først renset han leppene mine, før han satt tannlegebedøvelse i overleppen, eller dvs inni munnen.

Mens bedøvelsen skulle virke inn, fikk jeg en kald sak som skal gjøre at hevelsene ikke blir så store. Jeg fikk faktisk ikke noe hevelse rett etterpå, så resultatet dere ser nedover her skal være så og si sånn leppene mine vil bli seende ut!

Første stikket! Jeg trodde det skulle være mye vondere, så jeg ble positivt overrasket. Jeg kjente så og si ikke noe på grunn av bedøvelsen, bare noen få steder kjente jeg at han var nær leppen min. Så det gikk virkelig over all forventning!

Og så tok jeg bare litt i underleppen. Der fikk jeg ikke bedøvelse, men underleppen har mye færre nerver enn oppe, så det var faktisk ikke så ille uten bedøvelse der. Han stakk bare to ganger nede, så det gjorde ikke noe. Jeg var forberedt på noe mye verre!

Så litt korrigering. Han satt før 0.5 ml, men jeg syns det var litt lite, så da ble det mer i overleppen ;-)

Det ble litt blod, selvfølgelig; det er jo stikk rett i leppen. Til slutt "masserte" han også leppene mine for å klemme på eventuelle klumper, slik at stoffet skulle fordele seg jevnt, om jeg forsto det riktig.

Første titt i speilet! Jeg er mye mer fornøyd enn det ser ut som, haha, jeg lover! Ser nesten litt sur ut.. Som dere ser, ble det et veldig naturlig resultat, og det syns faktisk nesten ikke. Men det var sånn jeg ville ha det. Jeg vil ikke at folk skal se at jeg har fylt på leppene mine, jeg gjorde jo dette for min egen del, for at jeg skal se at jeg har bare litt overleppe. Jeg er veldig fornøyd og syns at han som gjorde det på meg var kjempeflink.

Slik så leppene mine ut i går kveld; ganske hovne og litt skjeve på overleppen. Det kan selvfølgelig være fordi den ene siden har hovnet opp mer, så jeg vil gi det noen dager før jeg bestemmer meg for om jeg skal gå tilbake. Han sa hvert fall at jeg kan komme for korrigering innen 14 dager kostnadsfritt, noe jeg syns var utrolig bra! Dessuten kunne jeg tenke meg bittelitt mer i overleppen, men som sagt, vi får se an litt. Leppene mine hovnet ikke opp før 3-4 timer etter behandlingen, så jeg fikk en sniktitt på det som vil bli resultatet mitt, regner jeg med. Nå er det bare å bruke ispose for å få ned hevelsen ;-)

Hva syns du om resultatet? Har noen av dere erfaring med fillers? Del gjerne i kommentarfeltet :-D

  • Annet

Liker

Kommentarer