New in from Sheinside

God, regnfull torsdagsmorgen!

Denne uken er det virkelig fest i postkassen min, for i går fikk jeg nemlig enda en pakke! Denne gangen fikk jeg to fine plagg fra SheInside.com. Er det bare jeg som ELSKER den nettbutikken?! For en stund siden vant jeg jo et gavekort der på $150 og da fikk jeg plukket ut mange fine plagg som jeg har brukt mange ganger allerede. Og denne gangen har jeg faktisk blitt sponset av nettbutikken, hurra! Jeg er superfornøyd med plaggene derfra, og de har så utrolig mye fint til en billig penge.

Valget falt på en nydelig blondekjole og en utrolig stilig stripete bluse. Jeg prøver egentlig å ikke kjøpe flere sommerklær nå, derfro valgte jeg blusen som kan brukes året rundt. Men kjolen var så fin at jeg måtte bare ta den også, hehe..

Stripete bluse HER.

Blondekjole med blomster og sløyfer på ryggen HER.

Jeg gleder meg veldig til å vise dere begge plaggene i antrekk, og har allerede planlagt flere fine antrekk med de. Jeg vil også legge ved at også denne gangen tok det kort tid før jeg fikk pakken; 6 dager fra den ble sendt til den var hos meg. Jeg vet om flere som har måttet vente i opptil 4 uker, så da syns jeg ikke seks dager er så veldig ille altså.. Jeg måtte heller ikke betale frakt, toll eller moms på noen av bestillingene mine, men kanskje jeg har vært heldig?

Hva syns du om plaggene? Flere som elsker Sheinside? :-D

  • Annet

Liker

Kommentarer