New dresses!

At jeg er en typisk jente er det ingen tvil om, og at jeg dermed elsker kjoler er det heller ingen tvil om. Nå som vi allerede har kommet til desember passet det derfor perfekt med en pakke i posten fra Sheinside med to nye kjoler! I tillegg hadde mamma og pappa med en kjole fra Nelly til meg, som jeg egentlig ønsket meg til jul, men som jeg fikk nå fordi jeg har klart shoppestopp siden midten av oktober. Hurra! Nye kjoler kommer jo perfekt med i skapet akkurat nå, spesielt fordi jeg prøver å ha shoppestopp helt til neste år (høres så lenge ut når jeg sier det, hehe).

Skater dress med mesh HER! Denne er såå utrolig søt og fin på, så dette er nok julekjolen min i år. Jeg syns denne blir perfekt i familieselskaper og andre sånne sammenkomster, men også til hverdags med en skinnjakke eller en kul strikkejakke over.

Kjole med skinndetaljer og glidelås i ryggen HER. Denne er ikke helt som jeg trodde, i og med at den ikke sitter stramt på meg.. Jeg bestilte den riktignok i medium fordi det var den minste størrelsen, så da ble den litt for stor. Jeg syns faktisk ikke det gjør noe, for nå ble dette mer en hverdagskjole enn en festkjole! Lurer litt på å sy den inn da, for å kunne bruke den til litt finere, men inntil videre, er dette en perfekt hverdagskjole med tykke strømper og en cardigan over.

Peplumkjole med mesh fra Nelly HER! Ååååh, jeg elsker denne. Har siklet på den skikkelig lenge, så til slutt sendte jeg bare link til pappa på Facebook som tok hintet og bestilte den til meg, hehe. Som sagt skulle jeg få den til jul, men fikk den nå som en belønning for å ha klart shoppestopp! Jeg føler meg litt naken i den, i og med at jeg ikke kan ha på bh og fordi ryggen er åpen, men jeg elsker den allikevel. Gleder meg til å bruke den i helgen! Jeg har forresten xx-small i den, og dere ser jo at den er litt kort (jeg er 160cm høy), men ikke for kort syns jeg.

Hva syns du om de nye kjolene mine? Har du kjolene for denne sesongen i boks? :-)

  • Annet

Liker

Kommentarer