New beautybuys

God søndag! Siden jeg kom til London og da jeg var i Paris har jeg kjøpt litt ny sminke som jeg tenkte jeg skulle vise dere. Jeg er så fornøyd med alle produktene jeg har kjøpt og syns de er skikkelig gode alle sammen! De aller fleste bruker jeg hver dag nå, og kommer garantert til å kjøpe igjen. Jeg elsker å finne produkter jeg er fornøyd med, haha, så jeg håper og tror at dere liker å bli tipset om det!

Smashbox O-Plump og Smashbox Infrared Matte lipstick. Ikke at jeg trenger så mye større lepper akkurat nå som jeg har juvederm, men O-Plump er utrolig god på leppene! Man får en veldig deilig, prikkende følelse, og i tillegg blir leppene en fin og naturlig rosafarge. Den funker også; man kan tydelig se at leppene blir vesentlig større!

Denne leppestiften har dere sett på meg noen ganger allerede, og jeg elsker den! Hun som jobbet på Smashbox sa at denne rødfargen passer til absolutt alle, og dessuten er den "the most sold red lipstick in the UK", så det var faktisk venteliste på den da jeg kjøpte den! Den er fin og matt, og den holder seriøst hele dagen. Jeg hadde den på meg en helg vi var ute, sovnet med sminke på, og da jeg våknet neste morgen hadde jeg fremdeles røde lepper, haha!

Benefit Girl Meets Pearl er en superfin primer med shimmer i. Huden gløder skikkelig, og den lukter godt (stort pluss). Too Faced Better Than False Lashes er HELT genialt, dere. Jeg kjøpte den på Sephora i Paris, så jeg vet ikke om eller hvor man kan få tak i den i Norge eller England, men jeg må anbefale allikevel. Det er rett og slett nylon fibre som du tar på vippene etter ett strøk med maskara, så blir vippene lengre. Det høres kanskje litt for godt ut til å være sant, men jeg er avhengig! Vippene blir faktisk mye lengre, også er det jo så enkelt. Skal vise dere bilder en gang!

PINK warm and cosy parfyme og PINK wild at heart bodylotion. Egentlig skulle jeg bare ha parfymen, som forresten er suuupergod (og billig; 15 pund), men så var det kampanje så jeg fikk med bodylotionen for bare 3 pund ekstra. Jeg elsker sånne tilbud, haha, benytter meg alltid av det!

Bruker du noen av de samme produktene som meg? :-)

  • Annet

Liker

Kommentarer