Never get out of bed before noon

God morgen fra sengen! Jeg har sovet så utrolig dårlig denne uken, av litt forskjellige grunner, så i dag var det fantastisk å sove til jeg våknet av meg selv med god samvittighet. I går hadde jeg jo klokken på halv 9 for å møte tante, noe som ja, er veldig tidlig for meg! Men det er jo dette lørdager er til, ikke sant? Å sove så lenge man vil.. Jeg har ingen planer på dagen i dag, og det er litt deilig. Stine og Rebecha har dratt til sentrum for å shoppe, men jeg droppet det siden jeg har shoppestopp og fordi jeg var der i går. Har planer om å tilbringe dagen i sengen med noen serier, bruke lang tid i dusjen og bare slappe helt av!

I kveld er det 1D Day (7 timer langt liveshow med One Direction), noe jeg egentlig hadde gledet meg veldig til, men fordi jeg trodde det var i går har jeg allerede lagt andre planer i kveld, så jeg får ikke sett på det. Buuuhu! Noen som vet om jeg kan få sett på det i ettertid, og eventuelt hvor? Krysser virkelig fingrene for det, for da vet jeg hva morgendagen skal brukes til. Men når det er sagt, så blir dette en bra kveld allikevel. Vi skal på innflyttningsfest til Julie og Pernille, og videre tror jeg turen går til The Box som jeg har hatt lyst til å dra på LENGE! Noen som har vært der? Det skal visst være helt villt!

I går bestilte jeg meg en ny personlig almanakk forresten, og da rotet jeg frem disse bildene! Samira tok de av meg for tre år siden, men jeg elsker de fremdeles. Jeg syns de er så utrolig kule og annerledes, så jeg har faktisk brukt ett av disse på almanakken min. Gleder meg til å vise dere den! Samira er så flink og kreativ, så når jeg kommer hjem til jul må vi få tatt noen nye altså.

Hva syns du om bildene?
Ha en superfin og avslappende lørdag, alle dere fine ?

Liker

Kommentarer