Nando's

God morgen! 

I dag vil jeg komme med et restauranttips her i London, nemlig Nando's. Dette er en kjede, så restaurantene ligger rundt om i London, blant annet på Brent Cross, i Harrow (disse to har jeg vært på), og i Covent Garden. For å finne alle restaurantene kan du sjekke ut hjemmesiden deres her!

Konseptet her er morsomt og litt annerledes enn på andre restauranter; det funker nemlig på samme måte som fastfoodstedene ved at du bestiller maten og betaler på forhånd, så kommer maten til deg og du kan gå når du er ferdig. Jeg elsker dette konseptet! Men det er langt ifra en fastfoodrestaurant som McDonalds eller Burger King, dette er en ordentlig restaurant med koselige lokaler.

Spesialiteten deres er peri-peri chicken, og du kan velge mellom fem forskjellige styrkenivåer på marinaden. Jeg valgte det nest mildeste, og det var sterkt nok for meg hvert fall! Men veldig godt, da. I tillegg velger du to side orders, for eksempel salat, fries, ris, hvitløksbrød eller potetmos. Du kan også velge èn litt "bedre" side order i stede for to "vanlige", for eksempel ratatouille.

Jeg har spist både butterfly chicken og chicken pitta, som smakte himmelsk begge deler! De har mange andre fristende retter på menyen også, men som dere kanskje har skjønt er mesteparten kylling da dette er en kylling restaurant. Jeg elsker Nando's og hver gang jeg går forbi har jeg lyst til å spise der, hehe :-D Prisene er også veldig greie; for butterfly chicken og en soft drink betalte jeg 12 pund. Tommel opp for gratis påfyll av drikke, forresten!

Where? Rundtomkring i hele London! For eksempel Covent Garden.
How to get there? For å komme til restauranten i Covent Garden tar du tuben til Covent Garden (Piccadilly Line).
Price? En hel rett begynner på ca 8 pund, pluss / minus!

Har du spist på Nando's før? 

 

- C

Liker

Kommentarer