My room in the new house

God morgen!

Her kommer bilder av rommet mitt i det nye huset i London. Tenk at jeg, med god hjelp fra mamma og pappa, rakk å ordne det til så mye på bare et par dager! Jeg blir helt imponert over egen innsats, haha, det hadde jeg aldri trodd at vi skulle klare. Jeg har til og med rukket å føle meg hjemme der. Rommet føles som mitt. Og det er skikkelig meg. Jeg er så fornøyd! Selv om dette rommet er mye mindre enn det jeg hadde i leiligheten, liker jeg dette bedre faktisk. Det kan være noe med fargene, det er mye mer hvitt her enn på mitt gamle rom. Mye av tingene er de samme, men en del er også nytt. Jeg elsker det, hvert fall!

Først et oversiktsbilde, så godt det lot seg gjøre. Alt kom ikke med her, som klesskapet og bokhyllen.

Min fantastiske dobbeltseng! Vi fikk alle helt nye, like store senger da vi flyttet inn. Åh, så herlig. Og jeg som hadde verdens beste overmadrass fra før av, sover som en engel i denne sengen. Mangler bare et kappelaken til den, i og med at det er rammemadrass :-)

Ny kommode! Den forrige tilhørte leiligheten, så jeg trengte en ny til oppbevaring av ting og tang. Toppen av den bruker jeg som sminke-og-dilldall-bord.

Speilet er også nytt, i og med at det ikke var et eneste speil på rommet mitt. Dette er genialt, da det står på gulvet og ikke trengte å festes i veggen på noen som helst måte.

Klesskapet mitt! Wow, dette er kjempestort i forhold til det jeg hadde :-D Litt rotete her foreløpig, for da dette bildet ble tatt var jeg i gang med å pakke til Norge for sommeren. Og nedre del kom ikke med, men der er det flere hyller, skuffer og kleshengerne dere ser nederst henger det bukser på.

Nattbordet er også nytt, og det står i stil til skrivebordet mitt som jeg hadde fra før av :-) Ved siden av står en bokhylle hvor jeg skal ha sko og vesker, akkurat som i leiligheten.

I tillegg er jeg så heldig at rommet mitt har et ensuite bathroom, det vil si at jeg har mitt eget bad på rommet (i et eget rom inne på rommet, selvfølgelig). Det er ganske lite i forhold til badet i leiligheten, men jeg har DUSJ og ikke badekar, noe jeg priser meg overlykkelig for. YES! Men den gadd jeg ikke å ta bilder av, haha.

Hva syns du om det nye rommet mitt? :-D

- C

Liker

Kommentarer