My new hair!

Håret er sponset.

God morgen :-D

Først vil jeg bare si tusen takk for alle fine kommentarer jeg har fått de siste dagene. Utrolig hyggelig å se nye mennesker i kommentarfeltet, og dere skal vite at jeg tar en titt innom bloggen til hver og en av dere, selv om jeg kanskje er litt dårlig på å kommentere tilbake selv. Igjen; tusen takk! Jeg setter skikkelig stor pris på hver eneste kommentar fra dere.

Over til hva dette innlegget egentlig skal handle om; mitt nye hår! I går fikk jeg clip on hairextensions i posten fra BilligExtensions.no, og det var så fantastisk å ta de på seg og ha laaaangt hår igjen! Jeg er ingen ekspert på extensions, jeg hadde det for tre år siden, og husker ikke hvor jeg kjøpte de engang. Men når det er sagt, kjenner jeg at kvaliteten på dette håret er kjempebra. Det er godt og mykt, ekte menneskehår i remy AAA som tåler både vask, krølling, retting og annen styling. Perfekt!

Jeg har 180 gram 61 cm i fargen #24 naturlig blond. Jeg syns absolutt at 180 g er et must, selv om pakkene også kommer i 100 g. Det er absolutt verdt det å betale de ekstra kronene for å få nesten dobbelt så mye hår! Jeg har tykt hår, men ikke supertykt, og for meg hadde det aldri holdt med noe mindre enn 180 gram. Fargen passer meg supert, men håret mitt under er fremdeles litt mørkt fra da jeg var brunette, så her er det litt kræsj.. Spørs om jeg ikke må prøve å få gjort noe med det!

BilligExtensions.no selger extensions billigst i hele Norge, og de har faktisk prisgaranti som sier at dersom du finner clip on eller keratin extensions i tilsvarene kvalitet (remy AAA) billigere hos en annen leverandøri Norge, så slår de prisen. Det kaller jeg en god deal! 180 gram 61 cm med hår koster 1290 kr, og 100 gram koster 810 kr. Dersom du bare vil ha 50 cm langt hår, koster det 990 kr for 180 gram og 585 kr for 100 gram. Følg de gjerne på Facebook også, hvor de fremdeles har en konkurranse gående hvor du kan vinne et sett med 50 cm 180 gram!

I løpet av uken skal jeg også vise dere hvordan håret ser ut med krøller; noe sier meg at det kommer til å bli enda finere! Må bare ha tid til å gjøre det, hihi.

Hva syns du om håret?

  • Annet

Liker

Kommentarer