My last August outfit

Happy sunday ? Og tenk at det er 1.september allerede! I dag er det akkurat fire uker til jeg reiser tilbake til London, og jeg gleder meg så mye. Jeg er så klar! Men over til antrekket mitt; dette er gårsdagens og som dere ser så har jeg startet høsten for alvor, hehe. Jeg kjørte mamma og pappa til Engø Gård, hvor 50årslaget var i går, så da rakk pappa å ta noen antrekksbilder av meg der. Greit med litt variasjon, og se hvor fint det er der! Etter bildene var tatt, satt Kristiane og jeg kursen mot Nøtterøy hvor vi satt barnevakt til langt på natt; spiste pizza, godteri og potetgull, så litt for mange timer på barnetv og spilte Monopol. Jeg var faktisk ikke i seng før klokken var 4 i natt, så i dag er jeg ganske utkjørt. Føler nesten det er jeg som var på fylla i går, haha!

Cheap Monday: bukse, Skappelgenser: strikket av mamma, Michael Kors: skinnjakke, 3.1 Philip Lim: veske, H&M: smykke, Jeffrey Campbell: sko.

Denne buksen fikk jeg av Silje her om dagen, fordi den ikke passet til henne. Hurra, tusen takk, den sitter som et skudd og er supercomfy :-D Jeg elsker den allerede, og svarte bukser kan man aldri få nok av etter min mening. Hittil i dag har jeg nettshoppet litt, og ellers bare oppdatert meg på bloggfronten og sett på Greek. Jeg har rett og slett ikke orket noe annet, men det er så mye jeg vil gjøre, så jeg tror jeg skal komme meg opp av sengen snart. Det blir hvert fall en rolig og deilig søndag! Husk forresten KONKURRANSEN min her!

Flere som har en slapp søndag i dag? hihi!

  • Annet

Liker

Kommentarer