My 21st in pictures

God morgen!

Her kommer et lite bildedryss fra bursdagen min :-D Et eget innlegg med bilder osv fra Movida kommer, for ellers hadde dette innlegget blitt veldig langt.. Så da begynner vi med dekorasjoner og bilder fra vorset vi hadde før vi dro på Movida. Som sagt ble det veldig kort tid her da jeg kuttet meg i hånden, men vi koste oss allikevel!

SÅ mye godt på bordet! Og ja forresten, jeg hadde rosa ballonger utover gulvet som jeg glemte å ta bilde av. Jeg hadde egentlig planer om flere retter, blant annet å bake foccacia, noe jeg ikke rakk. Men jeg tror det var greit, dette holdt i massevis! Vi hadde jo til og med rester.

Den rosa punsjen min ble ikke akkurat rosa.. Mer oransj, haha. Jaja! Glassene ble jo litt søte med de rosa sløyfene og det rosa sukkeret, hvert fall?

Fine kaken Stine overrasket meg med! Den var skikkelig god.. Bløtkake med bringebærsyltetøy og krem, med marsipan utenpå.

På bordet hadde vi tomat og mozarellasalat, cæsar salat, brød, alioli, guacamole, tortillachips, skinke og melon, kyllingvinger, kjøttboller og asparges med spekeskinke.

Denne guacamolen ble så sinnsykt god! Den er kjempeenkel å lage i tillegg; avokado, tomat, rødløk, koriander og lime er alt som trengs. Så god!

Fiiiiine glasset jeg fikk av Henriette :-D Måtte jo ta det i bruk med en gang! Masse annet fint fikk jeg også, mye alkohol, smykker og spennende saker fra Lush til å ha i badekaret.

Stine, Sara, Majda og Julie.

Henriette, Carina, meg (med kronen jeg fikk av Stine, hihi), Maria og Frida.

Takk for en kjempefin kveld, jenter! Gårsdagen var riktignok ikke like morsom, haha, jeg sto vel ikke opp før klokken var halv 6.. Og da slang vi oss rett på sofaen med kyllingburger, fries og coleslaw til middag. Det må da være lov på dagen derpå ;-)

- C

Liker

Kommentarer