Movida

NB! MOVIDA ER NÅ STENGT!

God lørdag!

Siden det er helg og lørdag igjen, tenkte jeg å skrive litt om Movida hvor jeg feiret bursdagen min for nøyaktig en uke siden i dag. Movida er et eksklusivt utested i Soho i London, hvor du må stå på gjestelisten for å komme inn. Du kan altså ikke bare stille deg i kø der, betale og komme inn.. Vi kom på gjestelisten ved hjelp av en promotør, og da fikk vi også gratis inngang, et bord og drikke.

Ustestedet er stort og sinnsykt fint! Her er det masse mennesker med mye penger (hehe), i fine kjoler og med fine vesker. Her er det nemlig dresscode "smart", og alle jentene må ha på seg heels. Jenter med flate sko kommer faktisk ikke inn!

Av drikke fikk vi vodka og cranberryjuice / appelsinjuice. Han blandet de sterkeste drinkene jeg noensinne har smakt, haha, så jeg måtte hvert fall ha i mer blandevann!

Stine og jeg.

Stine og jeg.

Henriette og Henriette.

Majda hadde med seg en liten snack.. Haha!

Sara og Majda.

Sara, Majda og jeg.

Jeg syns de spilte utrolig bra musikk der, og etterhvert som kvelden dro på ble det stappfult. Hit vil jeg definitivt tilbake! Vi klarte til og med å komme oss inn på VIP avdelingen og få et bord der, hehe. Promotøren var litt imponert over at vi fikk til det ;-)

Stine og Henriette.

Majda, meg, Stine og Henriette.

Henriette og Maria.

Majda, Maria og Henriette.

Where? 8-9 Argyll Street, W1F 7TF, London
How to get there?
Ta undergrunnen til Oxford Circus (central line), så ligger utestedet inn samme gate som Liberty / sidegaten rett over veien for Topshop.
Prices? Inngang vet jeg ikke, men 20 pund for gutter tror jeg. En drink koster 15 pund, så her er det ganske dyrt (en drink pleier å koste 4 - 5pund, hehe).

Anbefaler hvert fall Movida veldig, jeg syns stedet var både fint, kult og morsomt å være der. Vi hadde det såå gøy :-D

Har du vært på Movida?

- C

Liker

Kommentarer