Mountain hiking

God morgen!

I går var som sagt Kristiane og jeg en tur på Spiralen, hvor vi gikk en times tid innover mot Stronghytta. Etter å ha sett utallige bilder på både Facebook, Instagram og blogger av fine fjellturer har jeg hatt så lyst til å gå i fjellet i sommer. Jeg har skikkelig lyst til å gå Prekestolen og Bessegen, men for det første er det litt langt unna her, og for det andre blir vel det litt i meste laget for formen min. Så da kjørte vi heller opp på Spiralen i Drammen og gikk innover i skogen der! Det var nok oppoverbakker for min del altså, men jeg pushet meg ikke altfor hardt, så da vi var ferdige 50 minutter senere var jeg heldigvis ikke utslitt. Hurra, da kan jeg gå enda litt fortere og enda litt lengre neste gang!

På toppen, før man begynner å gå innover, er det utrolig fin utsikt over hele Drammen. Bare se da!!

Så begynte vi på løypa vår, og valget falt på Trimløypa inn mot Stronghytta. På denne løypa er det 20 poster hvor du skal gjøre forskjellige øvelser, så jeg fikk Kristiane til å gjøre de aller fleste, haha. Alt fra jumping Jacks til push-ups til dette her..

Og dette her! Morsomt at de har lagd en sånn løpye, så får man trent litt ekstra når man går / løper der. Jeg har nok med å bare gå der selv, men kanskje en gang i fremtiden klarer jeg å bli med på øvelsene også.

Også ble det litt blåbærspising på veien, hihi. NAM, norske blåbær (og bringebær) fra skogen er så utrolig godt! Flere som er enige? Yuuum.. Det var en kjempefin tur, og selv om jeg ikke er så glad i å gå i skogen (..) var det veldig forfriskende og deilig. Da jeg kom hjem klødde jeg så utrolig mye på leggene og lårene at jeg har klødd meg selv så hardt at jeg har fått blodutredning på begge bena, haha, woopsi.. Et par stikk er ikke til å komme unna på skogstur!

Har du noen fine fjell i nærheten av der du bor? :-D

  • Annet

Liker

Kommentarer