Morning Bliss

Good morning. ?

Det var ikke meningen å bare forsvinne i går, jeg lover! Men jeg var i så dårlig form at jeg holdt meg hjemme fra skolen og var kun en tur ute for å dra til legen. Der fikk jeg kjeft for at jeg ikke registrerte meg hos lege da jeg flyttet hit (..) og fikk ikke time før torsdag. Jaja, jeg må vel, for jeg blir jo bare dårligere og dårligere. I dag derimot, må jeg på skolen, for vi skal ha fremføring.

I går bestilte jeg flybilletter hjem, og jeg drar allerede på lørdag. Vi har leseuke neste uke, og når man er syk, er det jo aller best å være hjemme hos mamma og pappa, ikke sant? Gleder meg til å bli dullet med, få servert mat og kose meg masse. Siden jeg skal hjem må jeg gjøre litt skolearbeid i forveien, slik at jeg bare har èn oppgave å levere mens jeg er hjemme, i stede for to. Jeg har heldigvis bare litt igjen da, så det er egentlig bare siste delen igjen å gjøre i dag!

Forresten vil jeg tipse om denne gode teen fra Pukka. Jeg har lenge vært nysgjerrig på detox, og jeg syns detox te hørtes ut som en grei måte å gjøre det på! Teen smaker helt greit, ikke noe spesielt vondt, men det er ikke favorittsmaken min. Det skal sies at den går ned uten problemer altså, smaken er bare litt annerledes enn de søte teene jeg er vant med! Den skal drikkes èn gang om dagen, og skal fornye og rense kroppen. Teen inneholder anis, fennikel, lakrisrot, kardemomme, koriander og sellerifrø, og er 100% økologisk. Spent på om jeg merker noen forskjell etter å ha drukket den over en lengre periode :-)

Har du prøvd denne, eller andre, detox-teer før?
Ønsker alle en fin tirsdag :-D

- C

Liker

Kommentarer