More Hampstead

God morgen!

Da vi var i Hampstead på lørdag gikk vi ikke bare i parken, selv om det stort sett var det vi gjorde, fikk vi med oss litt av Hampstead sentrum også. Jeg må innrømme at jeg forelsket meg helt i denne bydelen av London, og jeg kunne mer enn gjerne tenke meg å bo her i løpet av årene jeg skal være bosatt i London.

Gatene og husene her er så fine og sjarmerende, og at dette er en av bydelene hvor det bor flest mennesker med penger kan jeg godt forstå. Det er fine leiligheter, både innvendig og utvendig (hehe, vi måtte jo titte inn i noen vinduer) her, og jeg er veldig sjarmert av bygningene.

I hjertet av Hampstead finner du mange fine butikker, både kjedebutikker, designerbutikker og secondhand butikker. Vi gikk faktisk inn i en secondhand butikk som solgte designervarer, blant annet fant jeg et veldig pent skopar fra Jimmy Choo jeg mer enn gjerne kunne tatt med meg hjem. Men det ble med ønsket..

Så fant jeg denne butikken som bare skrek "CHRISTINA!". Den er rosa og har julepynt, hva mer kan jeg egentlig ønske meg?! Vi gikk ikke inn der denne gangen, vi var så sultne at vi bare måtte finne et sted å spise så fort som mulig. Men neste gang, da skal jeg definitivt inn i denne butikken og drømme meg bort i alle de vakre tingene!

Vi avsluttet dagen i Hampstead på en pub som heter King William IV, som hadde nydelig mat. Jeg bestilte chicken breast bruger med coleslaw og chips, og sjekk den porsjonen jeg fikk! Hele to kyllingfileter, som i utgangspunktet er altfor mye mat til meg bare det i seg selv. Og så med alt dette tilbehøret til da.. Men det smakte himmelsk. Kyllingfileten var krydret med noe godt og spennende krydder, og på toppen var det ost. Det smakte skikkelig godt og hjemmelaget av hele retten, så jeg kan virkelig anbefale denne puben!

Det var utrolig fint innredet der også, så jeg prøvde å ta noen (dårlige) snikbilder til dere. Vet nemlig ikke hvor populært det var at jeg knipset i vei, men se så fint.. Tapeten er jo helt nydelig!

Lyskroner og pent tak, også. En veldig pen, koselig og lun pub med nydelig mat skal man ikke klage på! Anbefales. King William IV finner du i Hampstead, på adressen 77 Hampstead High Street.

Har du vært i Hampstead før? Syns du det så fint ut?

- Christina

Liker

Kommentarer