Monday Funday

Gooood mandag! Denne uken begynner skolen for fullt, og hittil har jeg hatt en forelesning i social psychology som faktisk var ganske interessant. Dette skoleåret kommer til å bli mye hardere enn fjoråret, men samtidig tror jeg det blir mye mer spennende også. Så jeg er klar for å komme i gang :-) På mandager har vi 5 (!!) timer mellom forelesningene våre, så etter første dro Thea og jeg på butikken og handlet mat for hele uken, så den nyeste episoden av Revenge og spiste lunsj før jeg tok en power nap på sofaen. Nå er det tilbake på universitetet for en ny forelesning!

Primark: bukse, Lindex: genser, Zara: smykke, Nelly / Bianco: sko HER (adlink, Nelly har fri frakt akkurat nå!), Burberry: kåpe.

Forresten så har Thea og jeg innført shoppestopp, hvert fall ut oktober, så nå skal vi ikke kjøpe noen nye klær, sko eller tilbehør. Jeg håper at vi kan klare lengre enn ut oktober også, men vi må jo starte et sted! Og siden jeg nå har skrevet det på bloggen føler jeg at jeg må holde det, haha! Skal være flink jente..

Hva syns du om dagens antrekk?

  • Annet

Liker

Kommentarer