Mine topp 10 opplevelser i London

Jeg fikk et spørsmål om jeg kan ha et innlegg med mine topp 10 opplevelser / øyeblikk hittil i London, og det syns jeg var en kjempegod idè! Jeg opplever så mye fint her og jeg sier det jo stadig, men det er fint å kunne fokusere på det positive heller en gang for mye enn en gang for lite. Jeg har opplevd så utrolig mye her på bare ett og et halvt år at jeg slet veldig med å sette opp disse punktene, men til slutt fikk jeg en veldig fin liste syns jeg. Jeg er så takknemlig for alt jeg opplever her, og som sagt før; jeg angrer ikke et sekund på at jeg flyttet hit!

? Føle at jeg har valgt riktig studie.
Da jeg begynte på psykologistudiet visste jeg at det var dette jeg ville bli, men man vet jo aldri før man har satt seg ordentlig inn i det. Studiet var kanskje litt annerledes enn jeg hadde trodd og for ikke å snakke om vanskeligere da det er en helt ny måte å tenke på, men jeg er hvert fall nå helt sikker på at jeg har valgt riktig og at det er pyskolog jeg vil bli. Det hadde jeg aldri visst om jeg ikke hadde begynt på studiet!

? Bestå første året med såpass gode karakterer.
Dette var virkelig en opplevelse som fortjener en plass på denne listen, nettopp fordi det var en veldig stor prestasjon for meg som jeg er utrolig fornøyd med. Bare det at jeg klarte å fullføre første året på universitetet med så gode karakterer er et under. Da jeg flyttet hit hadde jeg ingen anelse om hvordan det kom til å bli i forhold til sykdommen min, og det gikk jo virkelig over all forventning. Nå håper jeg at andre året går like bra!

? Bli kjent med så mange fine mennesker.
Jeg har blitt kjent med veldig mange flotte mennesker her, som jeg er veldig glad for alle sammen. Dessuten tror jeg at jeg har fått venner for livet i noen av venninnene mine her, og jeg gleder meg til alt det morsomme vi har i vente i fremtiden!

? Flytte i huset med Thea, Stine og Henriette.
Neste punkt måtte jo da selvfølgelig være å flytte inn med de fine jentene mine. Jeg og Stine hadde det amazing sammen vi også, don't get me wrong, men det er ekstra gøy å være så mange som bor sammen når vi er så gode venner. Jeg er veldig glad for at vi valgte å flytte sammen alle sammen, og vi har det jo så mye gøy!

? Bli kjent med London.
Da jeg flyttet til London hadde jeg så vidt vært her, og nå kjenner jeg byen bedre enn jeg noen gang trodde. Allikevel oppdager jeg jo nye ting her stadig vekk, og det er veldig gøy, men det er også gøy å føle seg hjemme i en så stor by som denne. London er jo en verdensmetropol, og noen ganger må jeg klype meg selv i armen fordi jeg ikke kan tro at jeg bor her og vet hvordan jeg skal komme meg rundt.

? One Direction Book Signing.
Noe jeg elsker med å bo i en så stor by er alle mulighetene. Alle kjendiser kommer på ett punkt innom denne fantastiske byen, og da er det bare å gripe muligheten. Sånn som da One Direction hadde boksignering på et hemmelig sted i London og kun de med billetter fikk komme inn; det var et supert øyeblikk og en fantastisk opplevelse som Thea og jeg kommer til å huske resten av livet, det er jeg helt sikker på.

? Konserter.
Og siden alle kjendiser kommer innom denne flotte byen, har de som oftest også konserter. Hittil har jeg vært på Justin Bieber, One Direction og Rihanna, og dette året byr på enda flere konserter. Allerede 11.februar skal jeg endelig få se Taylor Swift live, etterfulgt av Avicii senere i måneden, og for ikke å snakke om de to One Direction konsertene jeg skal på i juni. Jeg har aldri vært noe konsertmenneske før, men det er jo så gøy!

? Shoppingen.
Shoppingen i London er fantastisk, og jeg har gjort mange fine innkjøp siden jeg flyttet hit. Mye unødvendig, men som jeg allikevel er fornøyd med, og noen ting jeg virkelig hadde ønsket meg. Blant annet har jeg jo kjøpt to designervesker; 3.1 Philip Lim og Guccivesken jeg nettopp fikk til jul. I tillegg til veldig mye annet fint! Kanskje dere vil at jeg skal lage et innlegg med favorittinnkjøp fra 2013?

? Ta toget til Paris.
Dette hadde jeg hatt lyst til å gjøre helt siden jeg flyttet hit, og i oktober i fjor gjorde vi det endelig! Det er så gøy at man bare kan hoppe på et tog til Paris herfra, så det syns jeg alle skal benytte seg muligheten til. Paris er dessuten en kjempefin by, og sammen med roomiesene mine ble det en veldig fin tur.

? Utelivet.
Utelivet i London må nesten få et punkt for seg selv, for vi har hatt så mange morsomme kvelder ute på byen her. Det kan ikke måle seg med i Norge og jeg er så glad for at vi har fått så mange kontakter og kommet inn i det miljøet, for vi har det veldig gøy!

Hva har dine topp 10 opplevelser / øyeblikk vært det siste året?

Liker

Kommentarer