Mine beste innkjøp 2013

Som i fjor tenkte jeg at det kan være gøy å se tilbake på mine beste innkjøp fra året som gikk! Jeg har kjøpt mye fint i 2013, men samtidig så har jeg også blitt flinkere til å begrense meg. Fra midten av oktober og ut desember hadde jeg shoppestopp, med unntak av noen få ting jeg kjøpte i slutten av desember, og nå prøver jeg meg på det samme. Målet er egentlig bare å slutte å kjøpe så mye unødvendig som jeg egentlig ikke trenger og bruker!

? Gucci Disco Bag. Selv om denne ble kjøpt i januar må jeg bare ta den med i og med at jeg egentlig fikk den til jul. Jeg ELSKER den! Tipper den kommer til å bli en av mine mest brukte vesker.

? Hatt fra BIKBOK. I desember fant jeg endelig den perfekte sorte hatten! Jeg har fått litt dilla på hatt, men det er vanskelig å finne den perfekte både i fasong og passform til mitt hode og ansikt. Denne er jeg veldig fornøyd med derimot!

? Alexander Wang Fumo Wristlet. Jeg hadde siklet på denne lommeboken i eeevigheter, så da min gamle ble stjålet følte jeg at det var greit å kjøpe en ny en. Elsker at den har en slags hank så den kan brukes rundt håndleddet også!

? Uggs tøfler. Verdens deiligste tøfler, uten tvil! Jeg bruker de hver eneste dag, så selv om disse var en julegave vil jeg kalle de et av mine beste kjøp.

? Tiffany's armbånd. Verdens fineste armbånd! Trenger jeg å si noe mer? Jeg er så glad i dette.

? Burberry Duffle Coat. Uten tvil ett av mine beste kjøp noensinne! Jeg har omtrent bodd i denne jakken siden den ble min i oktober, så jeg vil absolutt si at dette er et godt kjøp og at den er verdt hver eneste krone. Denne kommer jeg jo dessuten til å ha resten av livet, og den er like fin nå som om 10 år :)

? 3.1 Philip Lim Pashli Satchel. Denne har jeg brukt så utrolig mye og vet at jeg kommer til å bruke den mye senere også. Dette er jo en veldig tidløs veske spør du meg!

Dette var mine absolutte beste kjøp i 2013, selv om det skal sies at jeg har gjort mange andre bra kjøp også, som klesplagg jeg har brukt MYE, statementsmykkene jeg bruker omtrent daglig, bootsene mine fra Bianco og helt sikkert mye annet jeg har glemt nå i farten.

Hva var ditt beste kjøp i 2013?

  • Annet

Liker

Kommentarer