Matpakketips

God morgen!

Etter en helg med dårlig blogging er jeg nå tilbake, og har flere innlegg på lur i dag. Aller først vil jeg komme med et matpakketips til alle dere der ute som enten går på skole eller jobber et sted hvor matpakke er nødvendig å ha med seg! Jeg har aldri vært spesielt glad i matpakke, fordi jeg ikke er noe glad i brød, og jeg er veldig kresen på pålegg også. Men når jeg begynner på skolen igjen, er jeg fast bestemt på å ha med meg denne matboksen fra Bama i vesken hver dag, fylt opp med masse godt. Matpakke trenger ikke bare være brødskriver med svett ost! Og dessuten er det mye mer økonomisk å ta med seg matpakke hjemmefra, enn å kjøpe noe overpriset på skolen / jobben.

Aller først vil jeg tipse om denne matboksen fra Bama som jeg kjøpte på jobb her om dagen. Den er helt genial da den er delt i to; en del til frukt og grønt, og en del til matpakken (for eksempel). Dessuten følger det med en skje / gaffel i plast, som dere ser under lokket. Størrelsen på den er også ganske god, så her har du plass til en kjempefin matpakke.

Mitt andre tips er at du stikker innom din nærmeste KIWI og får tak i denne brosjyren med massevis av gode og enkle matpakketips. Her var det så utrolig mye godt, og veldig inspirerende for meg som i utgangspunktet forbinder matpakke med noe kjedelig! I min matboks denne uken på jobb har det vært druer og moreller til snacks, og knekkebrød fra Sigdal med smak av havsalt og urter. Utrolig godt knekkebrød forresten, og fult av fiber så det metter skikkelig! Som pålegg har jeg naturell Philadelphiaost (jeg er som sagt litt kresen i påleggsveien).

Andre gode ting du kan ha på matpakken er: ? sandwich med dine favorittpålegg ? fruktsalat med vaniljekesam / evt. yoghurt ? havregrøt med bær ? knekkebrød med masse godt pålegg ? middagsrester ? pannekaker ? wraps laget av lompe med laks eller spekeskinke ? wraps laget av tortillalompe med kjøttdeig ? bruschetta ? pitabrød med pålegg ? polarbrød med pålegg ? og masse masse mer! Husk å fylle den lille delen av matboksen med masse deilig frukt, jeg har fått helt hektet på røde/lilla druer. NAM!

Mine beste påleggstips: ? most avocado (evt. med litt krydder på) ? kjøpttpålegg ? spekemat ? kokt egg ? eggerøre ? kremost ? gulost ? brunost ? påleggslaks / røkelaks ? syltetøy. Husk å pynte brødskiven / knekkebrødet med grønnsaker som agurk, paprika og reddiker!

Hva er dine beste matpakketips? Del gjerne i kommentarfeltet!

  • Skrevet i : Annet

Liker