Marmite Oxford Street Christmas Lights

God morgen!

I går var det, som jeg så vidt nevnte, tid for å tenne julelysene i Oxford Street. Allerede, tenker du kanskje? Jepp, tydeligvis! Vi hadde akkurat kommer inn døren da Stine fikk en melding fra Rebecha som lurte på om vi hadde tenkt oss på tenningen av julegaten i dag. Vi visste ikke engang at det skulle skje i går, men det var ingen tvil om at vi måtte få med oss det, så vi spratt opp av sengen, hoppet inn i klærne og 20 minutter senere satt vi på en tube til Oxford Circus med hver vår energibar i hånden.

Det var så mye mennesker der at dere vil ikke tro det.. Bare sjekk her, da! Jeg skjønner det godt riktignok, det var skikkelig opplegg med show og greier. Det var rigget opp en scene midt på Oxford Street, gaten var selvfølgelig stengt, og på scenen var ingen ringere enn blant annet Emma Bunton (fra Spice Girls) konferansier for kvelden! I tillegg var Leona Lewis og Robbie Williams der og sang!! Sistnevnte tente faktisk lysene i år, det må være skikkelig stas.

Vi sto veldig langt fremme, men selvfølgelig var det et tre i veien for scenen.. Typisk vår flaks. Leona Lewis sang to sanger, og Robbie Williams sang tre, inkludert sin nye singel som er UK number 1 i disse dager. Dere kan tro det ble liv der da! I tillegg var det noen julesanger og et band som sang. De var faktisk ganske bra, må finne ut hva de heter :-)

Etter halvannen time med show, var det endelig klart for at Mr. Williams skulle tenne lysene, og I have to say.. Det var så utrolig fint! Akkurat i øyeblikket dette bildet ble tatt, ble lysene tent, så jeg måtte bare ha det med selv om fokusen ikke er helt på plass. Det gikk også live på tv, kanskje noen så det? Stine filmet en del, så jeg skal få henne til å redigere slik at jeg kan dele med dere. Det var så fint, og så god stemning :-D

Konfetti kom dalende ned fra himmelen som snø!

Stine og Rebecha, fine jentene jeg var med :-)

Jeg elsker at britene elsker julen like mye som meg, og at høytiden begynner allerede i begynnelsen av november. Nå har jeg julestemning, for å si det sånn. ? Resten av London lyses ikke opp før senere i måneden, noe vi også må få med oss, hihi. Jeg har på følelsen at det blir mange julebilder her de kommende ukene!

Hvor? Oxford Street!
Hvordan komme seg dit? Ta tuben til Oxford Circus (central line).
Pris? Gratis :-D

Var det ikke bare vakkert?

- Christina

Liker

Kommentarer