Make A Statement

God morgen! For litt siden var jeg en av vinnerne i en konkurranse Glitter og Nettenestea hadde på instagram, og på lørdag kom premien min i posten. Jeg elsker konkurranser, og jeg elsker selvfølgelig å vinne :-D Tidligere har jeg aldri hatt noe særlig flaks i konkurranser, men det siste året har det virkelig kommet seg altså. Jeg vant jo 1000kr hos Nelly.com i fjor sommer også, og det er veldig morsomt. Men nå, over til premien jeg fikk av Glitter!

Et superfint statementsmykke (som jeg visste at var en del av premien), skjønne øredobber og en statementring. iiih, jeg er kjempefornøyd, skikkelig meg alt sammen!

Konkurransen var rett og slett å style et antrekk med et statementsmykke, og siden statementsmykker er meg måtte jeg jo bare melde meg på. Dere har vel lagt merke til at jeg går med et stort smykke så og si hver eneste dag? Jeg meldte meg på med DETTE antrekket! Utrolig kult å vinne, så tusen takk til Glitter :-) Og apropos instagram, husk at du kan følge meg på @christinaparrington! Nå har jeg nesten 1100 følgere, så tusen takk til dere. ? Du kan også følge meg på bloglovin HER og på facebook HER.

Hva syns du om premien jeg fikk? Var det noen av dere som var en av de andre vinnerne kanskje? :-)

  • Annet

Liker

Kommentarer