Mahiki

mahiki fridays!Velkommen til Hawaii! På Mahiki får du virkelig følelsen av å være på Hawaii, med både innredningen og drinkene. Som alt annet i London er det veldig gjennomført her, både oppe i restauranten og nede i klubben. Restauranten er forresten som en del av klubben på kveldstid den også, og det var her vi hadde bord. Det gjorde ingenting, for det var stappfullt overalt! Vi fikk først servert en stor skattekiste med en slags drink oppi, som helt ærlig smakte ganske mye tequila (noe jeg ikke liker, hehe). Men frukten og hele opplegget rundt var veldig fint og gjennomført! Dessuten er det morsomt med noe annet å drikke en de vanlige vodka-cranberry og vodka-orangejuice. 

Mahiki er et litt annerledes utested enn f.eks Project, men jeg likte det kjempegodt allikevel! Det er litt mer avslappet her, selv om det er supervanskelig å komme inn, og alltid veldig busy. Musikken de spiller er gammel, dansbar listepop som alle kan, noe som er veldig kult. Mye Rihanna, blant annet, which I like! Dette skal visstnok også være favorittklubben til Harry Styles, for de som er interesserte i One Direction ;-) Hehe. 


Hvor? Dover Street, Green Park.
Hvordan komme seg dit? Ta undergrunnen til Green Park, gå mot The Ritz, så ligger Mahiki i gaten rett over.  
Pris? 10-20 pund entry, ca 15-20 drinks og 150 pund for større drinker til flere personer (blant annet denne skattekisten).  

Håper dere liker Londontips, for jeg har mange på lager! 
Så det ikke kult ut der?  

Liker

Kommentarer