Madison Rooftop

SUMMERS ARE FOR ROOFTOPS

​Dere vil ikke tro det, i dag er det hele 17 grader i London!! Himmel, sommeren har virkelig kommet spør du meg. Så kveldens Londontips passer perfekt, på søndag besøkte vi nemlig Madison Rooftop! Dere vet jo at jeg elsker rooftops og denne er intet unntak, bare se så fin. Her har du utsikt over St. Paul's Cathedral og i det fjerne ser du London Eye. Dessuten er hele området superfint og jeg får en veldig eksklusiv feeling av å være her. 

De bare både inneområde og to uteområder som dere ser på bildene, og alt er veldig gjennomført. Jeg hadde en pornstar martini og det må være min favorittdrink. SÅ sinnsykt god!! I tillegg hadde vi litt snacks; trøffel fries, fritert spinat og risottoboller med aioli. Muuums!! Prisene er helt okei her også, på rooftops kan de gjerne skru opp prisene litt men her syns jeg det er helt greit. 

Gleder meg til å dra hit en sen sommerhelg med alle jentene og dele en flaske vin. Det blir helt perfekt! 

Hvor? One New Change, St. Paul's. 
Hvordan komme seg dit? Undergrunnen til St. Paul's.
Pris? £££££

Anbefales på det varmeste om du er i London i sommer! 

xoxo

Liker

Kommentarer

idaangvik
idaangvik,
Herlig 😊 Så smart at du skriver om hvor det ligger, pris osv. Blir å notere ned noen av disse stedene til neste Londontur!
nouw.com/idaangvik
charmina
charmina,
Åå ditt skal jeg dra neste gang! Ja, kan tenke meg at det er sykt fint utsikt over London 😃
nouw.com/charmina
verozitas
verozitas,
Høres ikke feil ut 😉
nouw.com/verozitas
krist.in,
åh wow - det ser jo bare heelt fantastisk ut! En annen ting som bør sjekkes ut som ligger like i nærheten er The Wren kaffebar - som ligger i en gammel kirke! Det er helt sykt kult, og en skikkelig spesiell stemning der - skikkelig zen - loove it <3
krist.in
thelondongirl
thelondongirl,
Åh ja, der har jeg så lyst til å gå! Superkult at det er i en gammel kirke!
nouw.com/thelondongirl