Londonturen i bilder

Hei og god fredag!

I går ettermiddag kom jeg trygt hjem til Norge igjen, etter fire kjempefine dager i London med jentene mine. Vi har hatt det kjempegøy, selv om turen kanskje ble litt annerledes enn jeg hadde sett for meg på forhånd (mye mindre alkohol og festing, hehe). Tenke jeg skulle dele noen bilder med dere nå og fortelle litt om hva vi har drevet med! Antrekket fra nyttårsaften kommer opp senere i dag.

Da vi kom frem på søndagen bestilte vi bare takeaway, spiste og la oss relativt tidlig. Deilig! Dagen etter var det nemlig tidlig opp for å få matvarer på døren, handle inn siste rest til kalkunmiddagen og ikke minst for mange av jentene å finne nyttårskjole og shoppe litt. Derfor dro vi på Brent Cross på mandag, og var der noen timer :-) Så kom nyttårskvelden, og vi lagde ordentlig god kalkun til middag!

Marthe og Silje.

Jeg og Silje.

Jeg og Hanna tok oss en dans.. Hihi, One Direction!!!!

Fine jenter ved middagsbordet. Vi mikset Sex on the Beach i en stor bolle og hadde som punsj, yum, anbefales!! Supergodt :-) Også måtte vi selvfølgelig drikke noen bobler, siden det var nyttårsaften.
Kristiane, Hanna, Marthe og Silje i bakgrunnen.

Søte Silje klar for å shotte tequila..

Alle sammen. ?

Kristiane, meg og Hanna.

Kristiane og Hanna.

Etter mat og vorsing i leiligheten, tok vi turen mot Victoria og utestedet Pacha. Jeg hadde aldri vært der før men ble anbefalt stedet, og ble veldig fornøyd da vi kom frem! Skikkelig fint utested og de spilte akkurat sånn musikk jeg hører på. Da er jeg fornøyd :-D Kjedelig nok så vi kun èn eneste rakett da klokken slo 12, men det var vi egentlig forberedte på da vi var et stykke unna fireworks showet ved Thamsen.. Jaja!

Til tross for at det var nyttårsaften ble det en relativt tidlig kveld, og på vei hjem møtte vi diverse politi. Marthe måtte bare spørre om å få ta bilde med den fine hatten deres på.. Haha! Vi fikk oss også en hyggelig overraskelse da undergrunnen var åpen hele natten og til og med gratis :-D Go Mayor of London! Da vi kom hjem lagde vi deilig nattmat før vi kom oss i seng.

Dagen derpå var det faktisk strålende sol, så jeg foreslo at vi skulle ta en tur ut. Men aller først lagde vi ordentlig god frokost (eller, det ble vel egentlig lunsj) med masse deilig pålegg og egg, sjokolademelk, te og juice. Skikkelig godt! Etter en så treg morgen kom vi oss endelig ut av huset i halv 4 tiden, Kristiane, Marthe og jeg, med kursen mot Camden Town.

Marthe har aldri vært i London før, og Kristiane har ikke vært i Camden, så det var gøy å vise de et nytt sted! Og jammen falt stedet i smak også. Gøy at de likte det :-D Vi koste oss masse, gikk på markedet, kjøpte gensere og singletter med kult print og tok livet helt med ro.

Vi måtte selvfølgelig også ha en belgisk vaffel hver. Med nutella og jordbær smaker HELT himmelsk. Åh, jeg får vann i munnen.. På kvelden kom vi hjem til omtrent dekket bord med bakt potet, kylling og bearnaise saus. For et måltid! Smakte helt himmelsk.

Siste hele dagen vår tilbragte vi på Oxford Street i ikke mindre enn 7 timer.. Herregud så sliten jeg var! Aldri hadde jeg sett for meg at vi skulle bruke så mange timer der. Og flinke meg kjøpte stort sett ingenting. Bare et undertøyssett fra Victoria's Secret, som jeg hadde fått penger til å kjøpe til jul. Sååå fint :-)

Hvordan feiret du nyttårsaften?

- C

Liker

Kommentarer