London Shoppingguide: My favourite stores

Jeg fikk et spørsmål om jeg ikke kan skrive litt om mine favorittbutikker i London, så nå har jeg laget en liten shoppingguide til dere! Dette er de butikkene jeg handler mest i og anbefaler for turister å få med seg, men husk at det er hundrevis av andre kule butikker i denne byen også. Shoppingen her er jo omtrent endeløs, men dette er altså mine favorittbutikker :-)

? Topshop

Jeg ELSKER Topshop! Her kjøper jeg alle jeansene mine, de er verdens deiligste. Her kan du også finne alt fra basic plagg til fine kjoler til kule sko og smykker. Topshop har rett og slett alt, og jeg finner alltid noe fint her. Er du i London så er Topshop på Oxford Circus et must, selv om denne butikken er et stort kaos på grunn av alle menneskene som befinner seg der til en hver tid. Butikken er gigantisk og har til og med en skjønnhetsavdeling i nedre etasje! Et tips er å vite hva du er på jakt etter, og husk at du kan bruke studentkortet ditt for å få 10% studentrabatt her. Topshop ligger også mange andre steder i London.

? Primark

Butikken alle elsker, ikke sant? Primark er vel Englands billigste klesbutikk og her finner du ALT til en superbillig penge. De aller fleste blir overrasket over hvor billig ting er her.. Jeg pleier å kjøpe undertøy, strømpebukser og sokker her, men du kan også finne deilige og fine pysjer, tøfler, koseklær og høyhelte sko her til en god pris. De har selvfølgelig vanlige klær også, men Primark er veldig populært og derfor overfylt av mennesker, så spørsmålet er om du gidder å lete etter fine klær i folkemengden. Jeg anbefaler Primarkbutikken på Marble Arch / Oxford Street, men dette er en kjede som ligger overalt i hele London.

? Zara

Min favorittbutikk må være Zara. Jeg vet at det finnes Zara i Norge også, men det er mye billigere i England, så her gjelder det å gjøre noen kupp når du først er her! Jeg finner alltid noe fint på Zara, enten det er bluser, smykker, sko, kåper (som de er utrolig flinke på) eller kjoler. Det finnes veldig mange Zarabutikker på Oxford Street og ellers i London, men min favoritt er den som ligger på hjørnet til New Bond Street. Den er stor og har godt utvalg!

? Victoria's Secret

Alle jenters drømmebutikk, am I right? I London finner du VS i New Bond Street og på shoppingsenteret Westfield Stratford. Den i New Bond Street er nok den fineste og største, da denne også er flagship storen deres i London. Her finner du lekkert undertøy, parfymer, kosedresser, morgenkåper og alt en jente kan ønske seg. Det er verdt å gå innom her uansett om du skal shoppe eller ikke, bare fordi butikken er så fantastisk! Kan tipse om at de nå har salg på bikinier (og mye annet) fra PINK ;-)

? Boots

Dette er sminkehimmelen, dere. Her kjøper jeg all sminken min, og det er alltid mye spennende å finne på Boots! De har de store merkene som YSL, Elizabeth Arden, bareMinerals, Loreal og mange flere, samt mindre merker som Rimmel London, Benefit og Barry M. Hos Boots finner du egentlig alt du trenger til skjønnhet og velvære, alt fra sminke til såpe til krølltenger og fønere. Genialt! Jeg elsker Boots, tror jeg kunne gått på Boots i en helt dag, haha.

? Abercrombie & Fitch

Jeg lyver ikke når jeg sier at det er her alle de kjekke guttene i London har gjemt seg, haha. Her jobber det mennesker som ser ut som modeller, både guttene og jentene! Uansett, på A&F-butikken finner du massevis av deilig kosetøy; joggebukser og hettegensere i myke stoffer, samt vanlige klær og deilige parfymer. A&F er ganske stive i prisene, men det er uansett verdt en tur innom den gigantiske butikken deres på 7 Burlington Gardens, for butikken er amazing!

? Hollister

Hollister er litt av samme konseptet som Abercrombie, og eies faktisk av de samme menneskene. Du kan si at Hollister er lillesøsteren til Abercrombie ;-) Butikkene er utrolig kule med tropisk tema, og du føler at du går inn i en jungel. De ansatte, som forsåvidt også ser ut som modeller, går kledd i lette sommerplagg og flip flops, og det spilles kul musikk. Hollister har dessuten VERDENS deiligste kosedresser, så kjøp heller dette her enn hos Abercrombie! De har selvfølgelig også vanlige klær, blant annet mange fine skjorter til gutter. Prisene her er også mye snillere. Så vidt jeg vet finnes Hollister to steder i London; i Regent Street og på shoppingsenteret Brent Cross og Westfield i Shepherds Bush.

? H&M

H&M har vi jo i Norge også, tenker du kanskje nå.. Ja, men H&M i London har et mye større utvalg og er faktisk en del billigere på enkelte ting! Det spørs selvfølgelig hvor i Norge du bor, men her har de godt utvalgt i både H&M Trend, Divided og Home, og du kan gjøre noen kupp på billige partykjoler. Jeg kan anbefale Trendavdelingen til H&M i Regent Street og Dividedavdelingen til H&M i Camden. Dessuten liker jeg også H&M på Oxford Circus veldig godt, der finner du Home med masse fint til hjemmet.

? Selfridges

Hvis du er i London er det et par store varehus du må innom, og Selfridges er definitivt en av de. Selfridges ligger på Oxford Street og er gigantisk! Her finner du omtrent alle designermerkene du kan tenkte deg, samt et stort utvalg av makeup og en matavdeling med blant annet amerikanske matvarer. Selfridges er så overdådig og fint at her må du innom uansett om du skal handle eller ikke. Det er her jeg pleier å gå hvis jeg skal handle dyre ting hos feks Mulberry eller Gucci (kjøpte den nye vesken min her) :-)

? Harrods

Et annet varehus er Harrods som ligger i Knightsbridge. Det er like amazing som Selfridges og har ca de samme tingene å by på. Dessuten finner du Ladurèe her, som har verdens beste makroner, naaam! Området rundt Harrods er også veldig fint, og mye roligere enn travel Oxford Street. Anbefales å ta en tur dit hvis du er lei av maset :-)

? New Look

Til slutt vil jeg bare nevne New Look. Selv om jeg ikke shopper så mye her, så vil jeg ta den med fordi de har veldig mye fine og billige sko her, spesielt high heels. Her kan du kjøpe høye heler til mellom 10 - 20 pund, og hvis ikke det er billig så vet ikke jeg! De skal visst også være gode på foten, og det er jo vesentlig når man handler sko. De har også klær og tilbehør i denne butikken.

Jeg håper denne lille guiden falt i smak! Og hvis du fremdeles lurer på noe, så husk at jeg har spørsmålsrunde om London gående HER! Still gjerne spørsmål i det innlegget dersom du lurer på noe mer i forhold til shopping også :-)

  • Annet

Liker

Kommentarer