London, I love you!

Endelig føler jeg meg litt bedre! Natt til i går var helt forferdelig, da jeg reagerte på antibiotikaen jeg hadde fått og kastet opp hele natten. Åh uff, det verste jeg vet er å kaste opp :-( Men nå kjennes det hvert fall som at det går fremover! Ja, jeg har forresten halsbetennelse, no shocker. Feberen er borte også, så nå er jeg bare litt sliten og har vond hals!

Derfor tenkte jeg å begynne litt med bloggingen igjen, så jeg har satt sammen et innlegg med massevis av bilder fra mitt fantastiske år i London. ? Ord kan ikke beskrive hvor bra jeg har hatt det der, det har rett og slett vært perfekt. Jeg gruet meg til å reise hjem på søndag, fordi jeg vet hvor lenge det er til skolestart igjen. Jeg elsker London, en by jeg hadde vært i èn gang før jeg flyttet dit. Jeg er så takknemlig for alt jeg har fått oppleve, alt jeg har fått se og alt jeg har fått erfare. Jeg er rikere på både kunnskap, opplevelser og vennskap etter dette året. Og flere fantastiske år skal det bli! Tusen takk til alle menneskene som har vært med på å gjøre dette året til ett av, om ikke det beste året i mitt liv!

Jeg har opplevd så utrolig mye bra dette året. Jeg har opplevd sider av London jeg ikke trodde fantes, jeg har shoppet altfor mye, jeg har vært i Brighton og Oxford utenfor London, jeg har vært på innspilling av Skavlan og sett Alicia Keys opptre live, og på konsert med både Justin Bieber og One Direction. Jeg har sett julelysene i Oxford Street bli tent av Robbie Williams, jeg har vært på noen utesteder som bare er helt amazing, jeg har vært turist i egen by, jeg har kjørt båt langs Thamsen, jeg har feiret 17.mai i et annet land enn Norge for første gang, jeg har spist masse god mat og drukket enda bedre drinker, jeg har fått venner for livet.. Og listen fortsetter.

Jeg angrer ikke ett sekund på at jeg flyttet til London, og jeg anbefaler alle som har mulighet til å gjøre det!! Jeg har det så utrolig bra, og jeg kan ikke vente til september, når jeg skal flytte tilbake. Det er helt fælt at jeg sitter her og har vært hjemme i mindre enn en uke og maser om at jeg vil tilbake til London, men det er bare fordi jeg vet hvor lenge det er til jeg skal tilbake. Norge er så lite i forhold, London er tross alt en verdensmetropol.. Og det er min by. Mitt andre hjem. Jeg trodde aldri jeg skulle bli så glad i en by på så kort tid, men det er ingen tvil i mitt hjerte.. London er ett av de beste stedene på jord!

Nå er jeg spent på hvem av dere som skal flytte til London til høsten? :-D

- C

Liker

Kommentarer