London Bucket List - Update

God morgen!

Nå er skoleåret mitt snart over og mitt første år med Londoneventyr går mot slutten, derfor tenkte jeg å dele min London bucketlist med dere. Denne skrev jeg i oktober, ca tre uker etter at jeg flyttet, med ting jeg hadde lyst til å gjøre i løpet av året som skulle komme. Jeg er ganske fornøyd med tingene jeg har opplevd, og gleder meg til å oppleve mye mer og nye ting!

01. Være turist i London og se alle severdighetene. check!
Dette fikk jeg gjort under orientation programme første uken min her, og i tillegg har jeg vært på et par runder for å se ting litt nøyere.

02. Bli kjent med mange nye mennesker, både nordmenn, briter og andre nasjonaliteter. Jeg vil ha venner fra hele verden! check!
Kan man si delvis check? Hehe. Jeg har fått mange nye, fantastiske venner, men flest nordmenn. Allikevel er jeg veldig fornøyd med menneskene jeg har blitt kjent med i London, og har ikke noe umiddelbart behov for å få venner basert på hvor i verden de er fra. Jeg har selvfølgelig noen som ikke er nordmenn da, men jeg stresser ikke med å få utenlandske venner :-) hehe!

03. Snakke flytende britisk engelsk, og bli kvitt den amerikanske aksenten min.
Dette må jeg nok jobbe med i alle årene fremover, men jeg kan trygt si at engelsken min har forbedret seg masse!!

04. Oppleve mange fine bydeler av London, og ikke låse meg fast på Oxford Street hver gang vi skal til sentrum. Vil blant annet til Soho, Camden og Notting Hill (igjen), Chelsea, Kensington og mange andre steder. check!
Selvfølgelig er det flere steder jeg vil, men vi har vært i mange bydeler i London allerede, så det er jeg veldig fornøyd med! Vi har vært i både Soho, Camden, Notting Hill, Chelsea & Kensington og Hampstead.

05. Ha det gøy og leve livet! check!
Dette føler jeg så absolutt at jeg gjør :-D

06. Få gode karakterer på skolen og fullføre med glans. check!
Nå har jeg ikke fullført første året ennå, men foreløpig har jeg (nesten) bare fått karakterer jeg kan være stolt av, og det ser jo veldig lovende ut.

07. Utforske utelivet i London, gå på puber og kule utesteder. check!
Delvis check her også, hehe. Jeg har som mål å dra på mange kule utesteder den siste tiden i London nå, for det er jo såå mye forskjellig og bra her. Og vi har virkelig fått smaken på fine utesteder etter å ha vært på Movida ;-)

08. Klare å finne en balanse mellom skole, det sosiale og sykdommen min. Lytte til kroppen, og allikevel klare å ha det gøy. check!
Dette var kanskje mitt vanskeligste mål da jeg skrev det ned, og også noe av det jeg har klart aller best. Hvordan er et godt spørsmål (hehe), og jeg er fortsatt overrasket over at jeg i det hele tatt har klart det. Men jeg er veldig stolt og glad for at jeg har funnet en såpass god balanse som funker for meg!

09. Være sosial, gå turer og rett og slett gjøre andre ting enn å ligge på sofaen (når formen tillater det). check!
Å være sosial er jeg så absolutt, mye mer sosial enn jeg var hjemme i Norge, hehe. Litt sofaligging blir det jo selvfølgelig, men vi er flinke til å kose oss og finne på morsomme ting.

10. Bli flink til å lage ordentlig god mat og bli en flink kokk.
Tja.. Dette går litt i perioder altså. Jeg syns allikevel at all mat smaker mye bedre når mamma lager det, men jeg prøver hvert fall! Dessverre (?) er det så mye god takeaway her, som ofte vinner over å lage god og spennende mat selv.

11. Besøke mange kule restauranter. check!
Bare sjekk ut London Tips i menyen, jeg har vært på mange gode restauranter! Selvfølgelig har jeg flere igjen på listen min, så den listen kommer nok til å bli mye lengre etterhvert.

12. Være flink til å ta med kameraet overalt og ta masse bilder av alt vi gjør! Jeg har som regel kameraet i vesken, men utfordringen er å få det opp derfra og begynne å knipse i vei. check!
Dette har jeg også blitt flinkere til :-D Jeg har til og med hatt det med på byen! Det skal jeg fortsette med, for det er så gøy å ha bilder fra utesteder, og ikke minst får jeg også delt dette med dere da.

13. Dra på Harry Potter Studio Tour og mange andre kule utflukter, blant annet for å se kjente steder fra filmer. Det er viktig å få med seg litt kultur i denne byen også!
Jeg har enda ikke vært på Harry Potter, så dette må jeg få gjort snart!

14. Ta tog fra London til Paris.
Dette skal vi gjøre til neste skoleår :-D Da SKAL det gjøres! Spare spare spare..

15. Ha piknik i Hyde Park (og andre fine parker), sykle i Hyde Park og se den fine parken i Hampsted fra filmen Notting Hill.
Dessverre kan jeg ikke si check på noe av dette.. Men det kommer forhåpentligvis i løpet av våren! Disse tingene krever jo litt fint vær, og det har vært mye kaldt og surt i London i vinter, så vi har egentlig spart det til våren.

Hva ville du gjort i London? :-D

- C

Liker

Kommentarer