Litt julestemning

God søndag! De siste dagene har vært travle og jeg har vært ganske dårlig og sliten i tillegg, så jeg har ikke orket å oppdatere dere dessverre. Jeg blir så trøtt av antibiotikaen, og jeg har til og med blitt skikkelig dårlig av den. Det kunne jo ikke passet dårligere nå som jeg er hjemme og gjerne vil være så sosial som mulig, samt at jeg har en del skolearbeid. Men mellom all søvnen (jeg har sovet unormalt mye de siste dagene) har jeg rukket å være litt sosial hvert fall! På fredag var Line her og vi bakte deilige julekaker; havreflarn med sjokolade og fløtekarameller. Mmmm, det ble så godt begge deler! Jeg skal dele oppskrift med dere ved en senere anledning.

Pynte litt til jul på rommet mitt har jeg også gjort. Rommet mitt er jo veldig jentete med for det meste hvitt og rosa, så hvorfor ikke ha et jentete juletre også? Jeg har klart å samle ganske mye fin julepynt spør du meg, og se hvor lett det er å gjøre det jentete men allikevel julete. For min del er ikke rødt obligatorisk på et juletre :-)

I går var jeg en tur på Liertoppen for å kjøpe en siste julegave, men fy søren så vanskelig det skal være da. Jeg leter etter en gave til mamma, men jeg er helt blank. Har dere noen tips?! Julaften er jo tross alt i overimorgen, så det begynner å haste litt nå.. Etter julegaveshoppingen sto det endelig PINNEKJØTT på menyen! Åh, Stine, Thea og Henriette; dere vet hvor lenge jeg har mast om pinnekjøtt.. Jeg la meg lykkelig og stappmett i går, kan du tro. Det var så godt! Og for å toppe det hele gikk Love Actually på tv, så det var den perfekte lørdagskvelden for meg. ?

Har dere fått julestemning ennå? Og please si at det er flere som ikke er ferdig med julegavene? Hehe!

  • Annet

Liker

Kommentarer