Lips

Det er alltid noe vi jenter er misfornøyde med, enten det er magen, lårene, puppene, nesen, rompa eller leppene. Jeg for min del har lært meg å leve med min skjeve nese som jeg hadde komplekser for helt siden jeg begynte å bry meg om hvordan jeg så ut, men er det èn ting jeg fremdeles er misfornøyd med, er det den "strenge" overleppen min. Jeg har veldig smale lepper, spesielt overleppen, og når jeg konsentrerer meg ser jeg fryktelig streng ut, haha. Jeg ser jo hvor jeg har det fra; både mamma og pappa har samme leppen, så rart er det ikke. Men jeg skulle så gjerne ønske at jeg bare kunne hatt litt mer overleppe; bare så den syns litt mer uten at jeg trenger å smile for å gjøre den synlig! Jeg har sittet timesvis på youtube med sminkevideoer om hvordan å sminke leppene større, og til og med prøvd ut forskjellige lipglosser som lover større lepper. Men let's be honest, verken lipglosser eller sminke kan gjøre leppene mine større.

Jeg syns kosmetiske inngrep er litt skummelt. Tenk om man gjør noe permanent, betaler masse penger for det, også blir man ikke fornøyd? Jeg vet ikke om jeg hadde turt det, for selv om man kanskje blir fornøyd der og da, er det ingenting som sier at du liker det du har gjort om 10-20 år når du har blitt litt eldre. Derfor har jeg lekt litt med tanken om restylane i leppene en god stund nå, men det var først her om dagen da pappa og jeg kom inn på temaet at jeg begynte å vurdere det seriøst. Det er jo den perfekte løsningen for meg som ønsker bare litt større lepper, og dersom jeg ikke blir fornøyd, fyller jeg ikke på igjen. Så enkelt er det. Som de fleste vet, er restylane et naturlig stoff, som dermed forsvinner av seg selv i løpet av 3-6 måneder. Det er litt betryggende syns jeg, at det ikke er permanent. Dessuten trenger man ikke å punge ut med flere ti-tusenlapper for å få gjort det heller.

Jeg vil nevne at jeg ønsker ikke å ta mye, kanskje så lite at de fleste ikke vil legge merke til det ved første øyekast. Det er viktig for meg at det skal se naturlig ut, og jeg vil ikke at det skal lyse "RESTYLANE" av leppene mine, hvis dere skjønner hva jeg mener. Jeg vil jo selvfølgelig at man skal se en liten forskjell, men jeg er ikke interessert i å ta like mye som mange av toppbloggerne tar om dagen. Jeg vil som sagt bare at overleppen min skal syntes litt mer når jeg konsentrerer meg, så jeg ikke ser så fryktelig streng ut hele tiden ;-) Gode eksempler er bildene over; alle disse syns jeg at har blitt kjempefine og ikke minst naturlige etter litt restylane.

Det er en jungel av klinikker der ute, og jeg blir virkelig ikke klok på hvor jeg skal begynne. Derfor lurer jeg på om noen av dere har, eventuelt har hatt, restylane? Hva er deres erfaringer? Hvor burde man gjøre det? Hvem er flinkest? Jeg trenger litt hjelp, som dere skjønner! Jeg har tittet innom Drammensklinikken som ligger på Gulskogen senteret, har noen erfaringer med de? Jeg setter pris på alle tips om restylane! Jeg har vel egentlig bestemt meg for å gjøre det i Norge, for det føles litt tryggere akkurat nå. London er jo en enda større jungel! Så derfor har jeg litt dårlig tid, i og med at jeg flytter til London om tre uker :-D

Del erfaringer og tips om restylane i kommentarfeltet!

Bildene er fra google etter søket "restylane lips"

  • Annet

Liker

Kommentarer