Libertine

God fredag! Endelig helg, er ikke det deilig? Siden det er helg tenkte jeg å skrive om enda en klubb her i London, nemlig Libertine. Vi var der forrige lørdag og lørdagen før der igjen, så nå er det på tide med et innlegg om den. Dette er, i likhet med de andre klubbene vi pleier å dra på, en eksklusiv members only club. Her tror jeg faktisk ikke man kommer inn uten å stå på gjestelisten heller, med mindre man kjøper bord selvfølgelig. Klubben er skikkelig populær, og hver gang vi er der eller går forbi er det kø langt ut på Oxford Street!

Mine fine jenter! Thea, meg og Henriette.

Siden det er en members only club, trenger man altså promotør for å komme inn der. Les DETTE innlegget jeg har skrevet utfyllende om det hvis du lurer på noe angående promotører! Den ene faste promotøren vår er på Libertine hver lørdag, men vi har også blitt kjent med eieren, så vi går inn med han slik at vi slipper kø, hehe. Så er vi på både bordet hans og bordet til promotøren vår! Kjempegod deal ;-)

Klubben er sånn passe stor, men det "rare" her er at den har et eget lite rom med annen musikk og en egen bar. Litt morsomt å gå inn der av og til også! Musikken de spiller er generelt sett kjempebra, akkurat sånn musikk jeg liker. Og sjekk den kule vasken! Haha, jeg er så facinert over den. Stemingen der er veldig bra, også ligger den supersentralt i en sidegate til Oxford Street, faktisk gaten over Project. Jeg elsker at det ligger klubber så sentralt, for da er det så lett å komme seg dit!

Hvor? 4 Winsley Street, London.
Hvordan komme seg dit? Ta undergrunnen til Oxford Circus og gå nedover på Oxford Street (retning Tottenham Court Road), så er det en av sidegatene inn til høyre.
Priser? 20 pund inngang tror jeg.

Forresten så vil jeg tipse om en side jeg kom over her om dagen! Det virker som om det er kjempepopulært når jeg skriver Londonrelaterte innlegg, så hvis dere vil ha flere tips om denne flotte byen min burde dere sjekke ut Londontips.no.

Har du vært på Libertine før?

Liker

Kommentarer