Let's go Celtics!

GOOOD SØNDAG! Har dere hatt en fin helg? I går feiret vi som sagt halloween hos Ali & Co på vors, noe som var kjempegøy. Utover kvelden gikk vi på Claddagh, og det var virkelig ingen høydare. Det var faktisk så dårlig at vi hoppet i en taxi og dro på Libertine i stede, haha! Mye bedre der, selv om jeg nesten var edru, så i dag er formen hvert fall veldig bra. Det er litt deilig. Tenkte jeg skulle vise dere kostymet mitt! Dere som følger meg på instagram (@christinaparrington) har allerede sett, men bloggen må jo også få se. Jeg tok en del bilder i går, så tenkte jeg skulle dele de med dere litt senere!

Jeg kledde meg ut som en død Celtics cheerleader, i hovedsak fordi Stine og jeg skulle matche da hun skulle være basketballspiller. Det ble ikke helt sånn, men men, jeg syns kostymet mitt ble kult allikevel! Thea og jeg matchet da vi var på Project på torsdag; da hadde hun basketdrakten og jeg cheerdrakten. How cute :-) Hun ville derimot ikke matche med meg i går, haha, så jeg har ingen bilder av oss sammen. På torsdag var jeg heller ikke like dø, så i går gjorde jeg meg så blek som mulig i ansiktet, svart rundt øynene og klæsjet på med litt blod her og der.

Jeg er veldig glad for at vi fikk feiret halloween på torsdag også, for jeg hadde skikkelig høye forventninger til gårsdagen og ble egentlig litt skuffet. Det er så kjedelig, vi brukte såå lang tid på å fikse oss og alt! Utrolig kjipt at Claddagh var så dårlig i går, men det er ikke noe å gjøre med det. Jeg er bare glad for at jeg fikk muligheten til å feire det ordentlig på selve halloween, så jeg sitter igjen med minnet om en morsom feiring :-) Selv om vorset i går vat gøy, da! Vors er jo alltid gøy.

Jeg elsker å kle meg ut, så nå vil jeg høre hva DU kledde deg ut som på halloween?

Liker

Kommentarer