Let's get organized

Jeg elsker sminke, jeg elsker å holde den organisert og jeg elsker å bruke sminken min som en del av interiøret på rommet mitt. I fjor, da jeg flyttet hit, kjøpte jeg en cosmetic organizer til sminken jeg bruker hver dag eller til fest. Resten av sminken min har jeg stappet ned i en skuff, for om jeg skulle fått plass til alt hadde seriøst hele sminkebordet mitt vært fullt. Men i løpet av året har det hopet seg opp mer sminke som jeg bruker så og si hver dag, så nå (før jeg innførte shoppestopp, vel og merke!) bestilte jeg noen flere cosmetic organizers.

Dette er to forskjellige som jeg har satt oppå hverandre. Leppestiftene mine ligger seriøst overalt på hele rommet mitt, så nå måtte jeg bare kjøpe en til kun leppestifter. Også trengte jeg en til litt forskjellig; solpudder, highlighter i øverste skuff og øyenskygger og concealere ligger i nederste skuff.

Her ser dere alle tre hver for seg! Den bakerste er fra i fjor, så den har jeg ikke link til dessverre. Den til leppestifter finner du HER mens den andre finner du HER. Jeg setter de oppå hverandre fordi jeg ikke plass til å ha det stående sånn her på sminkebordet mitt, da tar det for stor plass. Dessuten syns jeg det ble finere oppå hverandre!

Hvordan organiserer du sminken din?

  • Annet

Liker

Kommentarer